2777
2789

دوران عقد خانم ب آقا میگه من ی پولی دارم میدم بت با پولی ک داری ماشین بخری ,(آقا گفته بوده ی مقدار پول دارم ولی کم دارم برای خرید ماشین)

آقام خوشحال میشه و قبول می‌کنه

بعد ازدواج ماشین و میخرن 

خانم یکی دو بار میگه ی مقدار دیگه م پول دارم قسطا رو باش کاملا تصویه کنیم یا...

ولی پشیمون میشه و دیگه بحث شو نمیکنه

ولی آقا شب و روز تمام تلاششو می‌کنه ب ترفندهای مختلف بقیه پولم از خانم بگیره(مثلاً همش ناله میکنه و میگه ندارم و زیر فشارم و درآمد کمه و...و...)خانمم ک متوجه شده آقا پس انداز میکنه برای آینده بچه ش ک از زن قبلیش ه میگه اگه خیلی تحت فشاری  اون پس انداز و بردار ک برای بچت کردی و...

دو سه روز بعد آقا با ی حالت خیلی خیلی ناراحت و طلبکارانه ای (طوری ک واقعا انگار از خانم طلب داشت)جلو خانم الکی ب بانک زنگ میزنه و میگه الان میام حساب بچمو می‌بندم پولشو لازم دارم (ک خانم فهمید فیلم بوده)

و بعدش طوری رفتار میکرد ک پول بچمم برداشتم حالا تو هم پولتو بده

بنظرتون کدوم بیشتر اشتباه رفتار کردن و چرا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولی رو بنظرم خانومه که گفت پول داره و آقا هم بدتر که سواستفاده کرد 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

من خودم مث‌شما شدم دقیقا خریت کردم چند بار کمکش کردم

اما نه تنها به روش نیاورد پررو تر هم شد

هر چقدر چس ناله کرد خودتو بزن به کوچه علی چب بی محلی کن

بعدم همیشه بگو من دیگه هیچ پولی ندارم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

چه موقعیت سختی 

قطعا کار آقا اشتباهه ولی خب حتما توی این گرونیا و سختیا یه دسته پول هر آدمی رو وسوسه میکنه 

قطعا اگه موقعیت برعکس بود خانومم از همین ترفندا استفاده میکرد پولو بگیره بره طلا بگیره 😂

ولی به هر حال شاید خانوم بهتر بود از قبل روحیه و شرایط آقا رو میسنجید بعد پیشنهاد کمک میداد و آمار پولاشو میداد 

در کل وظیفه خانوم خرج کردن یا کمک برای خونه یا آقا نیست

دستش درد نکنه کاش شوهرش متوجه بشه و قدردانش باشه و به رفتارش ادامه نده تا بتونه اعتماد همسرشو همچنان نگه داره تا بعدا باز تیغش بزنه 😂

هر چی بیشتر میگذره بیشتر میفهمم خدا چرا یه سری‌ تفاوت هارو بین زن و مرد گذاشته، اوایل انقدر اعصابم خ ...

چرا گزاشته میشه بگی؟

من الان اعصابم خورده کاش منم به مرحله ای برسم به چپم یاشع

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...