2777
2789
عنوان

خانمها و آقایان بیاین نظرتون رو راجع به این زن و شوهر بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا گزاشته میشه بگی؟من الان اعصابم خورده کاش منم به مرحله ای برسم به چپم یاشع

والا خدا تو قرآن گفته زن هرچی کار کنه مال خودشه، مرد کار کنه باید اول نیاز های زنشو تامین کنه، تازه تامین نیاز های اساسی وظیفشه،  اگه زن تو خونش لطف کنه یه کاری بکنه باید در قبالش،  از مرد پول بگیره( منظورم پول واسه خرج زندگی نیستا! خرج زندگی اصلا جدا وظیفه مرد بدونه هیچ توقعی) اگه ام زن خودش راضی بود پول نگیره بابت کارهای خونه، مرد باید حتما کاری براش بکنه، که تو قرآن با کلمه مَطاع به معنی کادو اومده ینی ای خاک تو سر ما زنای مسلمون ، که همچین ارزش و اعتباری رو ول کردیم چسبیدیم به برابری جنسیتی ،خارجیا که میگن زن و مرد باید دُنگی حساب کنن۰😑😑

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
والا خدا تو قرآن گفته زن هرچی کار کنه مال خودشه، مرد کار کنه باید اول نیاز های زنشو تامین کنه، تازه ...

والا مردای ما این چیزا رو نمی‌فهمن که

از مسلمونی هم ۴ زن داشتنشو میدونن

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
متوجه نشدم

توضیج دادم پایین تر، به نظرم زن های ایرانی و مسلمون باید به این نتیجه برسن که هرچی کار کنن پولشون و اموالشون مال خودشونه ، نباید به مرد بدنش، حالا اون مرد هرکی میخواد باشه، آیه صریح قرآنه میگه ، ای مردان مومن ، شما از اموال همسرانتان حقی به خود ندارید.....

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
چطوری باید روحیه و شرایط شو میسنجید

خب بلاخره بعد یه مدت زندگی مشترک یه شناختی از طرف به دست میاد و متوجه روحیاتش میشید دیگه، البته همیشه خانوما دلسوز هستن و باز در هر صورت به شوهرشون کمک میکنن هرچند ضرر کنن

والا مردای ما این چیزا رو نمی‌فهمن کهاز مسلمونی هم ۴ زن داشتنشو میدونن

خب چون زن های ما مطالعه ندارن، خداییش چنتا زن تو ایران هست که این و میدونه؟ نه تو مدرسه نه تو رسانه ها هیچ جا حق واقعی ما زن هارو بهمون نگفتن، طبق دین اسلام یه زن تو خونه شوهر نباید دست به سیاه ک سفید بزنه، خدا خودش گفته ما به هر مردی رزق عطا میکنیم، درواقع اون مرد وسیله است برای روزی رسانی زن و بچه اش، و مرد تا جایی که میتونه بلید برای زنش رفاه ایجاد کنه، حتی خود حضرت زهرا چنتا کنیز داشته؟؟؟ باوجودی که ساده زندگی میکردن اما امام علی برای زنش کنیز گرفته بوده، حتی یه کنیز مخصوص (فضه) که فقط واسه کمک تو کار های شخصیشون بوده،  متاسفانه خانومای ایرانی اینارو نمیدونن ماهایی ام که میدونیم، نمیتونیم کاری کنیم چون فرهنگ سازی نشده و شنیدن این حرفا واسه مردا عجیبه،

البته من خودم از وقتی که اینارو فهمیدم نه که کار خونه انجام ندم، میدم! اما با یه طرز فکر دیگه ... خیلی اعتماد به نفس رفته بالا

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
خب چون زن های ما مطالعه ندارن، خداییش چنتا زن تو ایران هست که این و میدونه؟ نه تو مدرسه نه تو رسانه ...

والا مردای ایرانی از مسلمونی فقط چهار زن گرفتن و اینکه زن بدون اجازه شوهر نبایدبره بیرون و اینا رو یاد گرفتن که بنفعشونه متاسفانه .می‌بینی مرده اهل غیبت و تهمت و بد دهنی و کتک زدنه بعد میگه قران گفته بدون اجازه شوهر بیرون نرو یا میگه زن ناشزه رو باید زد 

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

سو استفاده چرا

تا فهمید پول داره گفت بیا بده به من به دروغ هم گفت از پس اندازم که برای بچمه استفاده کردم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
شوهرت قبول داره؟شوهر من اینجوری میگم عصبانی میشه

نه قرار نیست بشینم رو به روش بگم تو وظیفه دارییی من ندارمممم باید خودت بدونی که وظیفه نداری واسه همین خودتو به آب و آتیش نزنی

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️