2777
2789
جدی؟بهار که می‌گن اگه آلرژی بگیره خیلی بد می‌شه

بهار میگن خوبه

پسرمن اردیبهشتیه

خداروشکر هزارمرتبه شکر نوزادیشو ک اذیت شدیم درنظرنگیرم خوبه

الرژیو جدید هربچه ای دیدم اطرافم داره ازنوزادی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
تاریخ زایمان منم ۶ شهریوره

چه جالب تاریخمون یکیه. بسلامتی زایمان کنیم

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب برای الرژی خوبه دیگه ما ۴تا خواهر برادریم جز خواهرم ک خردادی هممون ابان واذر.بهمن الرژی داریم بدا ...

من خردادی هستم آلرژی دارم در حد لالیگا برادرم هم همینطور حالا خواهرم آبانیه اون یکی داداشم بهمن اما آلرژی ندارن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

متولدین آبان تا دی باهوش، چون در سه ماهه دوم بارداری میوه های تابستونی استفاده شده

بهترین زمان برای اقدام بارداری اواخر زمستان و اوایل بهار

برای خود مادر فصل بهار زایمان راحتتره، چون هوا خوبه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بهترین فصل برای زایمان اردیبهشت وخرداد هست.واسه بچه برای مدرسه رفتنش اگر نیمه دومی بشه بهتره اما بدی که داره پاییز و زمستون نوزاد مریض بشه خیلی سخته.درکل به نظرم همون برج ۲و۳ معقول تره

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

گرما واسه زایمان خیلی سخته مخصوصا اینکه خانومی که زایمان کرده باید خیلی از خودش مراقبت کنه اردیبهشت خیلی عالیه واسه زایمان هم اینکه هوا خوبه هم بچه نیمه اولی میشه ولی سنش خیلی کم نیس به نسبت  همکلاسیاش هم اینکه تعطیلات عید نیس که یه سری دکترا نیستن کلا عالیه

من خردادی هستم آلرژی دارم در حد لالیگا برادرم هم همینطور حالا خواهرم آبانیه اون یکی داداشم بهمن اما ...

فکر می‌کنم آلرژی بیشتر ارثی باشه آبجی من به خونواده مامانم شباهت داره زیادی افرادشون آلرژی دارن ولی من به خونواده بابام شبیهم آلرژی نداریم اصلا تو فامیل من بهاریم آبجیم پاییزی

بهار میگن خوبهپسرمن اردیبهشتیهخداروشکر هزارمرتبه شکر نوزادیشو ک اذیت شدیم درنظرنگیرم خوبهالرژیو جدید ...

منم دخترم اردیبهشتیه خییییلی عالیه از نظر هوش هم با توجه به فصل بارداری اردیبهشتی خیلی باهوش میشن

منم دخترم اردیبهشتیه خییییلی عالیه از نظر هوش هم با توجه به فصل بارداری اردیبهشتی خیلی باهوش میشن

ااره فقط خیلی خیلی لجبازن اردیبهشتیا😁وپرجنب وجوش

دخترا بازبهترن

پسرمن دیوانم کرد باچالشایی ک برام داره

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
خدا حفظش کنه عیب نداره تنش سلامت

اره ولی من عصبی شدم بشدت

دیگه نمیتونم کنترل کنم خودمو

همش سرش دادمیرنم😕

اره ولی من عصبی شدم بشدتدیگه نمیتونم کنترل کنم خودموهمش سرش دادمیرنم😕

راستشو بخوای من وقتی فکر میکنم به این نتیجه میرسم اگه بچه ها رو دعوا میکنیم ایراد از کم صبری ماست نه کارای بچه هامون  

عزیزم چرا؟ از چیش اذیت شدی؟بچه ی من ۶ شهریور به دنیا میادنهایتا اگه تاریخ تغییر کنه آخر مرداد

انشالله به سلامتی.😘😘

من تا اومدم خونه از بیمارستان وحشتناک آنفولانزایی که اومد رو گرفتم با هزار بدبختی حواسم بود بچه هام مریض نشن.

فکر کن دو تا بچه که دوقلوان...خود آدم مریض شده از طرفی نگران مریض نشدن بچه هام بودم...خیلی سخت گذشت.

بعد اونم باز دوباره یک ماه نشده سرما خوردم.

تابستان و بهار هوا خوبه آدم نگران سرما خوردگی نیست.

حالا من شانس آوردم اطرافیان درک کردن و نیومدن دیدنم بعد زایمان که بچه ها مریض نشن.

.....

راستشو بخوای من وقتی فکر میکنم به این نتیجه میرسم اگه بچه ها رو دعوا میکنیم ایراد از کم صبری ماست نه ...

اره خب بچه گناهی نداره

ولیذبعضی ازبچه ها خیلی شیطونن واقعاصبروتحمل میخواد

به چشم دیدم بچه من واطرافیانم خیلی فرق داره

رفتارش کاراش خوابش

خسته شدم کمکی هم نداشتم حتی شوهرم

خودمم حساس

میترسم یک دقیقه چشم ازش بردارم یه بلایی سرخودش بیاره

اصلا هم حرف گوش نمیده بگم توی ماشین بمون خطرناکه خیابونه ماشین میاد

میگه چی میشه بزار ماشین بهم بزنه 😑

انشالله به سلامتی.😘😘من تا اومدم خونه از بیمارستان وحشتناک آنفولانزایی که اومد رو گرفتم با هزار بدب ...

عزیزدلم ایشالا هم خودت هم دوقلوها همیشه شاد و سلامت باشید😍