2777
2789

کتاب خدمتکارررررر

وای عالی بوددددد هرچقد از محشر بودنش بگم کم گفتمممم

۳۳۷ صفحست. اصل ماجرا صفحه‌ی ۲۰۰ شروع میشهههه

باور میکنید بعد از شام شروعش کردم نذاشتمش زمین تا الان که تمومش کردمممم؟ اصن خیلیییییییی خوبه توروخدااااا بخوینیدش😭😂

فقط یه سرچ بزنید دربارش میفهمید چقد معروف و محبوبه

پی دی افشو دارم هرکی خواست بگه بفرستم براش تو تل

کسی هست خونده باشتشششش؟ دارم میمیرم از ذوق😭🤣

معلم آینده:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه یهو کل داستان تغییر میکنهههدیدی که اول کلا زوم شده بود رو زنه ؟ صفحه ۲۰۰ مشخص میشه که مرده روانی ...

ویییییییییییییییی

ترسناکه 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

وییییییییییییییییترسناکه

بیشتر عجیبه تا ترسناک 

مشخص میشه که مرده زنشو تو اون اتاق شیروونی زندانی میکرده. 

یه بار زنه رو اونجا زندونی میکنه میگه چون ریشه‌ی موهات در اومده و رنگش نکردی، باید ۱۰۰ تار موهاتو از ریشه بکنی. زنه این کارو میکنه میده به مرده. مرده میگه یکی کم بود باید از اول ۱۰۰ تا بکنی😐

یا یه بار مامان مرده گفته برق بالا رو زیاد روشن میزارید برق مصرف میشه. مرده زنشو تو اتاقه زندانی میکنه زنه وقتی لامپو روشن میکنه لامپ انقد نورش زیاد بوده نمیتونسته تحمل کنه مجبور میشده خاموشش کنه. مرده گفته باید اینجوری یاد بگیری که درست برق مصرف کنی 

یا تو اون اتاق لخت زندانیش میکرده تا قدر لباس رو بدونه🗿

ادامشو بگم یا میری بخونی؟😭😂

بیشتر عجیبه تا ترسناک مشخص میشه که مرده زنشو تو اون اتاق شیروونی زندانی میکرده. یه بار زنه رو اونجا ...

واییییییییییییییییی

شخصی که این کتاب رو نوشته 

صددرصد دیوانه بودن رو بلد بوده 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

وایییییییییییییییییشخصی که این کتاب رو نوشته صددرصد دیوانه بودن رو بلد بوده

اصن خیلی خوب بودددد

بعد بگو چییی

خدمتکاره رو میدونییی؟ 

پسره عاشق اون شد زنشو از خونه بیرون کرد 

با دختره رفتن همون اتاق زیر شیروونی.باهم رابطه داشتن بعد خوابیدن صبح وقتی بیدار شدن باز پسره دختررو زندونی کرده بود بهش گفت یادته دیرزو چند تا از کتابام رو نزاشتی سرجاش؟ الان باید تنبیه بشی. سه تا کتاب خیلی قطور گذاشته بود تو اتاق به دختره گفت باید سه ساعت بزاریشون رو شکمت. دختره گذاشت سه ساعت. بعد پسره اومد گفت یه‌دقیقه کمتر گذاشتی باید سه ساعت دیگه بزاری😐

دختره هم اینکارو میکنه بعد به اسپری فلفل تو سطل اشغال پیدا میکنه. وقتی پسره درو باز کرد میپاشه تو صورتش و میره بیرون و اونجا زندونیش میکنه. بعد به پسر میگه حالا تو سه ساعت کتابارو بزار رو اونجات😂پسره سه ساعت میزاره. دختره میاد میگه اشتباه شنیدی من گفتم پنج ساعت! پسره پنج ساعت میزاره بعد دختره میره از زیر در یه انبردست میده بهش میگه یکی از دندوناتو بکن تا بزارم بیای بیرون 

پسره آخرش میمیره بعد مشخص میشه دختره به خاطر قتل افتاده بوده زندون😁😂 

بعد جالب اینجاست آخر داستان مادر پسره میگه یه بار دندون نیششو با انبردست کندم تا تنبیه بشه که خوب از دندوناش مراقبت کنه. ینی کارای پسره به خاطر تنبیهای مامانش تو بچگیش ایجاد شده:) 

چقد حرف زدم🗿😂عزیزم جواب نده من الان ذوق دارم نمیدونم چجوری انرژیمو خالی کنم😂😔 

اصن خیلی خوب بوددددبعد بگو چیییخدمتکاره رو میدونییی؟ پسره عاشق اون شد زنشو از خونه بیرون کرد با دختر ...

وایییییییییییی

دخترم مردممممممممم

عجبب چیزیییی بود

اگر شد  

میرم میخونم