2777
2789

اومدم اونایی که به کونه زدن ببینم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع سریع که نه تا ۲هفته ورم داره بعدش جذب میشه جذبشم بستگی به برندی داره که میزنی بعضیا همش جذب میشه بعضیا نصفش

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
عزیزم شماخودت به گونه زذی مطمئنی فقط4 روز؟

اره بهم گفت تا ۴ 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
سریع سریع که نه تا ۲هفته ورم داره بعدش جذب میشه جذبشم بستگی به برندی داره که میزنی بعضیا همش جذب میش ...

من نمیخام ترمیم کنم کلا 

یبار زدم پشیمون شدم بنظرت کی میره کاملا برندی ک زدم رووفیل

من نمیخام ترمیم کنم کلا یبار زدم پشیمون شدم بنظرت کی میره کاملا برندی ک زدم رووفیل

میخوای جذب بشه کامل؟ فکرکنم تا یکی دوماه بعدش کامل جذب بشه

اگه تازه زدی یکم صبرکن تا جا بیوفته

اره دو روزه زدم

الان تازه ورم داری ورمش تا چند روز دیگه بدتر میشه بعد رو به بهبودی و جذب میره