2777
2789

اره لعنتی خیلی دردناکه

برا قبل تخمک کشیه درسته؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷۰۰تا زدم موقع بارداری

وای چرا ۷۰۰تا من قبل از تخمک کشیه مگه فقط مال مانع تخمک گذاری نیست من سه تا برام نوشته نمی‌دونم بازم بنویسه برام یا نه وای خدایا وحشتناک بود برای توهم درد داشت 

اره لعنتی خیلی دردناکهبرا قبل تخمک کشیه درسته؟

ارع شماهم درد داشت من شوهرم زد خیلی لامصب درد داشت نافی زدم سینال عین خیالم نبود باسن اچ ام هاش زدم خوب بود ولی این لعنتی خیلی بد بود

یه خانمه میگفت رفتم دکتر گفت فقط ای وی اف .میگفت نرفتم فقط با تحرک و ورزش ورقص باردارشدم تا پنج ماهگ ...

ای بابا من میترسم این کلی هزینه ووقت که گذاشتم منفی نشه خانم دکتر بهم گفت رحمت عالیه

ارع شماهم درد داشت من شوهرم زد خیلی لامصب درد داشت نافی زدم سینال عین خیالم نبود باسن اچ ام هاش زدم ...

اره این خیلی بد بود 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️