2777
2789
عنوان

از شوهرم چندشم میشه

245 بازدید | 11 پست

بنظرتون حق ندارم!؟

عقدیم شوهرم کلا با دخترعموهاش و دخترعمه هاش راحته باهاشون شوخی میکنه میگه میخنده من اولا خیلی اذیت میشدم عصابم خورد میشد باهاش دعوا میکردم بعد گفتم ول کن خودم دارم اذیت میشم اهمیت ندادم دیگه 

الان امشب خونه مادرشوهرم شام بودم یکی از دخترعموهاشم بود این دخترعموش خیلی سفیده پوست صافی داره خب شلوارش جوریه ک پاهاش دیده میشه

(شوهر منم مثل همه مردا میگه پای سفید خوبه پای صاف خوبه)

ی لحظه به شوهرم نگا کردم دیدم داره دخترعموشو نگا میکنه عصابم خورد شد

واقعا چندشم شد ازش

الان بهش پیام دادم میگم میخوای من برم راحت تر باشی

میگه مگه من چیکار کردم بگو🤕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا☹☹☹ چقدر این چیزا رو اعصابه

مگه قبل ازدواج ازش شناخت نداشتی؟ ببین تغییر دادن یه ادم خیلی سخته، باید قبل ازدواج همه‌جوره باهاش صحبت میکردی و میفهمیدی اینا فرهنگشون اینجوریه

عزیزم قبل عقد و توی دوران آشنایی متوجه این رفتارا نشدی؟

اگر متوجه شدی و به امید درست شدن عقد کردی که خب اشتباه کردی ؛ کسی که یه عمر همینطوری زندگی کرده ، به هر حال با دختر عمه ، دختر عموهاش راحت بوده ، نمیشه ازش توقع داشت یهو متحول بشه و هرچی بگی بگه چشم.

اگرم الان فهمیدی دیر نشده ، منطقی باید حرف بزنین و حتی اگر می بینی حل نمیشه برید پیش مشاور ؛ با این وضع فعلا نباید ازدواج کنین تا بتونین مشکلتون رو حل کنین

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

بنظر من که فعلا که عقدین، بیشتر بشناسش... دودوتا چهارتا کن، ببین میتونی این چیزارو تحمل کنی یا نه .... بعضی مردا چشمشون خیلی هرز میره متاسفانه، کاریشم نمیشه کرد... باید یه عمر باهاش بسوزی.... اما اگر قابل درمان و تغییر باشه باز خوبه، ولی خیلی کم پیش میاد اینجور باشه کسی

یک عمر اینجوری زندگی کرده، مگه میشه یگ شبه بخاطر تو بذاره کنار

یک عده الان گارد نگیرین بگین اسی سخت گیره... اسی فرهنگ خانوادگیش اینجوریه، هرکس فرهنگ و قوانین زندگی خودشو داره، نمیتونه روی خط قرمزاش پا بذاره، خیلی تحمل اینچیزا براش سخته

دقتی میگن قبل ازدواج خوب تحقیق کنید چشاتونو باز کنید با هم کفو و هم فرهنگ خودتون ازدواج کنید بخاطر این چیزاست

این که میگی شوهرت با دخترهای فامیل راحته یعنی اینا از بچگی اینجوری بودن باهم بودن بزرگ شدن.. نمیتونی یک شبه بهش بفهمونی اینا نامحرمن... اگر میخواست بفهمه تو این سالها میفهمید

خلاصه خیلی تو عقد حواستو جمع کن، اگل این مسئله برات یجوری حل شد عروسی کن، اگر نه که بیشتر فکرکن به ادامه دادن این زندگی