2777
2789
عنوان

وااای 😩😩

70 بازدید | 12 پست

بچه ها از سرکار رسیدم خوابیدم تو خواب مدیرم بهم زنگ زده ۴۰ ثانیه باهاش حرف زدم ولی نمی‌دونم چی گفتم نکنه چیزی گفتممم💔💔چرا یادم نمیاد 

نکنه بلند صحبت کردم مامانم اینا شنیدن 

(مدیرم روم کراشه)

اون خودش فهمیده تو خوابی

چیزیم گفته باشی جدی نمیگیره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی منم یکبار یکی از پسر عموعام زنگ زد که زیاد رفتو امد نداریم مثه غریبه منم فکر میکردم رفیقمه ساعت ۱۰ شب مزاحم شده تو خواب هرچی از دهنم در رفت گفتم😑

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

واییی منم یکبار یکی از پسر عموعام زنگ زد که زیاد رفتو امد نداریم مثه غریبه منم فکر میکردم رفیقمه ساع ...

خیلی حس بدیه آدم تو خواب نمی‌فهمه من هرچند وقت یکبار پیش میاد برام

خیلی حس بدیه آدم تو خواب نمی‌فهمه من هرچند وقت یکبار پیش میاد برام

وای حالا فکن رو بلندگو باشه زن عموت بیاد بگه ازت بعید بود عزیزم😑💔

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

وای حالا فکن رو بلندگو باشه زن عموت بیاد بگه ازت بعید بود عزیزم😑💔

وااای نه من بعدش زنگ زدم به مدیرم گفتم باهام تماس گرفتین عصر گفت جانم عزیزم ...

وای چی گفتم که این مدلی حرف زد

وااای نه من بعدش زنگ زدم به مدیرم گفتم باهام تماس گرفتین عصر گفت جانم عزیزم ...وای چی گفتم که این مد ...

وایی میخایی خودتو بزنی به درو دیوار حالا هی همه فکرو ذهنت میره چیگفتی که اینارو داره میگه

آخه ۴۰ ثانیه خیلیه💔

ولی خودت سعی کن بهش بگی خوابآلود بودی حالت خوش نبوده اینا بپرس ببین جی‌گفتی اینطوری ادم دیوونه میشه از فورو خیال