2777
2789

یکم برای خودت ارزش داشته باش از زندگیت لذت ببر به خودت برس اخه یعنی چی کل زندگیتو با حسرت و امید ازدواج باشی؟! واقعا یه چیزایی توی این سایت میبینم میخوام شاخ دربیارم

کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که هرکی بهم رسید متاهل بود و تاسف خورد که چرا منو زودتر پیدتنکرده🫤

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
🤣🤣اصلا نمیتونم درکشون کنم خوشبحالشون تنها دغدغه براشون شوهر پیدا کردنه..

کاش منم مثلشون بودم🤣🤣 از میزان دغدغه برای فردا و کار و درس و هندل کردن همه این موارد شبا خوابم نمیبره🚶‍♀️نه نه حاضرم این دغدغه ها رو داشته باشم تا کل زندگیم بشه شوهر 🚶‍♀️

کاش منم مثلشون بودم🤣🤣 از میزان دغدغه برای فردا و کار و درس و هندل کردن همه این موارد شبا خوابم نمی ...

هعی منم انقدرر درگیرم تنها چیزی که از ذهنم رد نمیشه اینه چطور میشه اخه ادم کل زندگیش بشه راه و روش شوهر پیدا کردن🫠

کاربری دست دو نفره