2777
2789
عنوان

آیا ترک های ایران خودشون رو از ترکیه میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 28 پست
😂واقعا برام سوال بودتوی فضای مجازی اصلا خودشون رو بعضی ترک ها ایرانی نمیدونن

مردم یه شهر تو ایران هست اونا خودشونو از ترکیه ای ها میدونن فقط بقیه ترکا اینجوری نیستن اسمشم نمیگم دعوا میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اونا از ایرانن نه اینکه ترکای ایران از اونا باشن 

خودشون میگن ریشه شون برمیگرده به مغان ایران (مغان یه دشت بزرگ تو اردبیله)

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
عزیزم اونا از ایرانن نه اینکه ترکای ایران از اونا باشن خودشون میگن ریشه شون برمیگرده به مغان ایران ( ...

در حقیقت اینطوره ولی فعلا اردوغان در حال تاریخ سازی و حتی دانشمندای ایرانی رو به نام خودشون میزنن🤭🤭

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

سال تاسیس کبریت تبریزی از سال تاسیس کشور ترکیه بیست سال عقب تره:)یعنی قدمت کبریت ما تو شهر های اردبی ...

اونکه صدرصد

قدمت افتابه مسی ایران از پیدایش ۹۵ درصد کشور های دنیا بیشتره

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍