2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این سوالات نوعی فتیش امپوله من روانشناسم ازاین مریضا زیاد داشتم سعی کن سمتشون نری حالا آقایی یاخانم ...

اگه نترسم و برام عادی باشه اوکیه؟

یا اینکه دوست داشته باشم بزنم امپول بزنم اوکیه ؟

میشه توضیح بدی عزیزم

اگه نترسم و برام عادی باشه اوکیه؟یا اینکه دوست داشته باشم بزنم امپول بزنم اوکیه ؟میشه توضیح بدی عزیز ...

با فکر کردن وتجسم کردن آمپول زدن حس هیجان وترس و....باعث لذت میشه و ادامه دادنش میل جنسی رو به این سمت سوق میده و با رابطه باشیم جنسی به مشکل میخوری بعدها با همسرت نمیتونی ارضا بشی چون اونقدر پیش رفتی که لذت جنسی رو تواین میبینی 

شیاف چی؟

اونم همینطور شیاف جوراب آمپول پا.....

همه فتیشن باید خودتو مشغول کنی تا از لذت فکر کردم بهشون بیای بیرون سعی کن برات عادی بشه به خودت کمک کن عزیزم سمتشون نرو داستان نخون فیلم نبین ....عادی سازی کن برا خودت