2777
2789
عنوان

خداااااایا تو رو به عظمتت قسمت میدم تورو به تمام هستی قسم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 50 پست
خب واکنش تو چیه ؟ دعوا کن داد بزن بگو تو همچنین حقی نداری که اجازه ندی من از خونه بیرون برم ، با بزر ...

فک میکنی نکردم 

تهش اینه که کتک میزنه بچه ها میترسن منم مجبورم ساکت بشم

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

قبلا سه ماه ول کردم رفتم و مراحل طلاق داشتیم تو اون سه ماه گذاشته بودشون تو خونه پسر بزرگم مسئول داد ...

خب بچه ها میتونن این تو‌ دادگاه شهادت بدن ؟

قبلا هم از شوهرت شکایت شده پس سابقه داره 

ببین اگه میخوای مادری کنی سعیتو بکن بچتو‌ از زیر دست این آدم بیمار نجات بدی آفرین زن قوی باش  قوی

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه متاسفانه مدرکی ندارم ولی میدونم داره و همش تهدیدم میکنه

پیام میده برای تهدید؟؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

خب بچه ها میتونن این تو‌ دادگاه شهادت بدن ؟قبلا هم از شوهرت شکایت شده پس سابقه داره ببین اگه میخوای ...

اونوقت کجا ببرمشون؟ 

بابام که میگه نه میتونی مستقل بشی نه میتونی بیاریشون خونه ام 

من بین دو ادم عوضی پدرم و شوهرم گیر مردم 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

اونوقت کجا ببرمشون؟ بابام که میگه نه میتونی مستقل بشی نه میتونی بیاریشون خونه ام من بین دو ادم عوضی ...

مهریه داری؟ 

مسیرت پره جنگه تو راه بهبود میخوای بجنگی یا برای تحمل کردن بیشتر درد تو زندگی با شوهرت میخوای بجنگی در هر حال جنگه ولی فکر ببین کدوم جنگ رو میخوای 

صوتی ولی دادگاه صوت قبول نکرد

خب الان هم میتونی مدرک جمع کنی دست بزن نداره؟

مهریه داری؟ مسیرت پره جنگه تو راه بهبود میخوای بجنگی یا برای تحمل کردن بیشتر درد تو زندگی با شوهرت م ...

با نرخ روز 200میلیونه 

ببین ظلمی که بابام بهم کرده رو 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

خب الان هم میتونی مدرک جمع کنی دست بزن نداره؟

داره شدید ولی همون لحظه نمیزاره برم بیرون که بتونم شکایت کنم بعدشم بهم میگن مدرک داری که اون زده؟ شاید خودزنی کردی در این حد بی قانونی

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

با نرخ روز 200میلیونه ببین ظلمی که بابام بهم کرده رو

خب همینم خوبه یکی به نفع تو اگه اثبات بشه بد دل طلاقت رو دادگاه میگیره  مهرتم باید بده فقط میمونه اثبات اینکه سرپرست مناسبی برای بچهات نیست

داره شدید ولی همون لحظه نمیزاره برم بیرون که بتونم شکایت کنم بعدشم بهم میگن مدرک داری که اون زده؟ شا ...

نمیتونی قایمکی بری بلاخره که یه راهی هست بعد کتک زنگ بزن به پلیس یا همسایه ها زنگ بزنن