2777
2789
عنوان

خداااااایا تو رو به عظمتت قسمت میدم تورو به تمام هستی قسم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 50 پست

اسی موندی منتظر تا بمیره ؟! شاید تا صد سال دیگه عمر کنه 

خودتو نجات بده اگه شرایطشو داری 

خونه پدرت وضعیت چجوریه؟ 

بچه داری؟ از اپل همین بوده؟

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

عزیزم من ندیدم ادامه اش رو ما وقتی ک مردمون لاشیه زن هامون بلند میشن میرن سرکار🥲

راه حل مشکل ایشون سرکار رفتن نیست اصلا 

شوهرش کلا مشکل داره اگه اینایی که میگه درست میشه یا باید درمان بشه یا باید خودشو راحت کنه ازش 

هم خسیسه هم بددل اینا چیزی نیست که راحت حل بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب و روز دارم دعا میکنم 14سال صبر کردم دیگه صبری برام نمونده دارم دیوونه میشم خستم خیلی خیلی خییییلی ...

ببین فقط از خدا کمک خواستن کافی نیست خودتم باید تلاش بیشتری بکنی البته می‌دونم تا الان هم خیلی سخت تلاش کردی

قانونی میتونی به علت بد دلی ازش طلاق بگیری 

برای نفقه هم میتونی شکایت کنی 

حق گرفتنیه

تنها راه نجات خودتی و خدا همین 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

اسی موندی منتظر تا بمیره ؟! شاید تا صد سال دیگه عمر کنه خودتو نجات بده اگه شرایطشو داری خونه پدرت وض ...

از اول بددل بود عصبی اما هرچی میگذره بدتر میشه جدیدا در حدی شکاک شده حتی خونه ی پدرم نمیزاره برم در این حد رابطم با خواهر برادرام قطع کرده 

پدرم ادمی نیست که بتونم تحملش کنم دست کمی از شوهرم نداره ولی من به خاطر بچه هام مجبورم بمونم یه بار اقدام به طلاق کردم سه ماه نذاشت ببینمشون برگشتم 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

از اول بددل بود عصبی اما هرچی میگذره بدتر میشه جدیدا در حدی شکاک شده حتی خونه ی پدرم نمیزاره برم در ...

با این وضعیتش چرا بچه آوردی؟ اونم بیشتر از یکی ؟ 

مثلا بهونه هاش چیه که نمیراره خونه پدرت بری 

ببین فقط از خدا کمک خواستن کافی نیست خودتم باید تلاش بیشتری بکنی البته می‌دونم تا الان هم خیلی سخت ت ...

میدونم ولی بچه هام چی قانون اونارو بهم نمیده اگرم بده کجا ببرنشون بابام نمیزاره 

مستقل هم نمیزارن بشم هیچی هم ندارم که بتونم مستقل بشم کلاتو برزخم میدونم کسی نمیتونه درک کنه ولی دعام کنید خواهشا

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

از اول بددل بود عصبی اما هرچی میگذره بدتر میشه جدیدا در حدی شکاک شده حتی خونه ی پدرم نمیزاره برم در ...

دادگاه دست همچین آدمی بچه نمیده بعیده‌ در هر حال شوهرت یه آدم بیچاره روحیه فکر کنم حضانت برای تو میشه 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

با این وضعیتش چرا بچه آوردی؟ اونم بیشتر از یکی ؟ مثلا بهونه هاش چیه که نمیراره خونه پدرت بری

همش میگه دلم نمیخواد هرچی بگم همینو میگه 

خریت محض کردم بخاطر هین موندم بزرگشون کنم ولی دیگه واقعا بریدم 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

میدونم ولی بچه هام چی قانون اونارو بهم نمیده اگرم بده کجا ببرنشون بابام نمیزاره مستقل هم نمیزارن بشم ...

خب حالا  جدی اگه طلاق بگیری باباشون بچه رو نگه‌می‌داره؟

دادگاه دست همچین آدمی بچه نمیده بعیده‌ در هر حال شوهرت یه آدم بیچاره روحیه فکر کنم حضانت برای تو میش ...

نه عزیزم دادن بچه هارو بهش 

تازه اگه ندن میاد با زور تنفگ و چاقو میگیره ازم دردم کسی نمیدونه

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

همش میگه دلم نمیخواد هرچی بگم همینو میگه خریت محض کردم بخاطر هین موندم بزرگشون کنم ولی دیگه واقعا بر ...

خب واکنش تو چیه ؟ دعوا کن داد بزن بگو تو همچنین حقی نداری که اجازه ندی من از خونه بیرون برم ، با بزرگترا حرف بزن 

نه عزیزم دادن بچه هارو بهش تازه اگه ندن میاد با زور تنفگ و چاقو میگیره ازم دردم کسی نمیدونه

کسی دیده از اسلحه استفاده کنه مدرکی داری اینو ثابت کنه؟ 

خب حالا جدی اگه طلاق بگیری باباشون بچه رو نگه‌می‌داره؟

قبلا سه ماه ول کردم رفتم و مراحل طلاق داشتیم تو اون سه ماه گذاشته بودشون تو خونه پسر بزرگم مسئول داداش کوچیکش بود از درسش افتاد افسرده شده بودن اونقدر گرسنگی کشیدن وقتی برگشتم همش گریه میکردن

خدایا آزادم کن ازین قفس💔