2777
2789

خدایاااا تو به عظمتت قسم میدم توروبه تمام هستی با تمام وجودم مرگ شوهرم ازت میخوام به خود خودت قسم دیگه تحملش ندارم خدایا خودت داری میبینی رفتارشو عین زندانیهایی که ادم کشتن چرا مگه گناهم جیه غیر ازینکه کم توقع بودم و پشتوانه ندارم چرا با وجود اینکه پو داره من باید پلاستیکا رو جمع کنم بفروشم 20تومن دستم بیاد هی فک کنم نت بخرم باهاشون یا یه خوراکی برای بچم😭چرا با اینکه تو اوج جوونیم از جونیم هیچی ندیدم اونقدری شکاک و بددله حتی تو گوشیم نمیتونم یه اکس بگیرم حسرت دیدن خواهر برادرام تو دلمه چون نمیزاره تو جمعشون باشم حسرت یه بیرون رفتن یه تیپ زدن در حد سن و سالم یه رنگ کردن مو یه ارایشگاه رفتن 😭😭😭

دلم برای خودم میسوزه برای جوونیم که هدر رفت و داره هدر میره 

من فقط وقتی جوری مریض میشم که نمیتونم بهش کوفت بدم بخوره میبرتم بیمارستان اونم با کلی غر و دعوا جوری لباس میپوشم اونم با چادر که انکار ضد گلوله اس ابرو برام نمونده مردم نگاه میکنن لباس بلندی که زیر چادر هم رو زمینه و هدبند و روسری انگار از صد سال قبل اومدم کاش فقط همینا بود حالم ازین زندگی نکبت به هم میخوره همش زور همش بحث همش دعوا 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نمیری سرکار

میگه نمیزاره حتی بره پیش خانوادش شما میگی چرا نمیری سرکار؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

از خدا کمک بخواه ولی خودتم خیلی خوب تلاش کن و قوی باش

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

چرا نمیری سرکار

سرمو کجا بکوبم اخه دارم میگم در حدی بددله که نمیزاره خونه پدرم برم یه عکس نمیتونم تو گوشی خودم بگیرم اونوقت میزاره برم سرکار؟

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

از خدا کمک بخواه ولی خودتم خیلی خوب تلاش کن و قوی باش

شب و روز دارم دعا میکنم 14سال صبر کردم دیگه صبری برام نمونده دارم دیوونه میشم خستم خیلی خیلی خییییلی خسته شدم ازش

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

چرا نمیری سرکار

نمیدونم چرا بعضیا بدون اینکه شرایط طرفو درک کنن و بخونن فقط مینویسن چرا نمیری سرکار !

بابا بخدا همه شرایط سرکار رفتن ندارن 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

سرمو کجا بکوبم اخه دارم میگم در حدی بددله که نمیزاره خونه پدرم برم یه عکس نمیتونم تو گوشی خودم بگیرم ...

واقعا برات دعا میکنم خدا شرش رو از سرت کم کنه الهی ک خدا برات درست کنه عزیزم

خداجونم شکرت🦋

نمیدونم چرا بعضیا بدون اینکه شرایط طرفو درک کنن و بخونن فقط مینویسن چرا نمیری سرکار !بابا بخدا همه ش ...

عزیزم من ندیدم ادامه اش رو 

ما وقتی ک مردمون لاشیه زن هامون بلند میشن میرن سرکار🥲

خداجونم شکرت🦋