2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 271 پست
همیشه خدا هی میگین دانشمندا اینو کشف کردن اونو کشف کردنخب کو؟کو رفرنس علمیش کو مقاله اش؟؟؟؟

من که خودم زیست شناسی یکی از بهترین دانشگاه های سراسری کشور درس خوندم و کلی مقاله دیدم.

شما تو اینترنت جستجو کن انواع مقاله ها رو برات میاره 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذوق فراواننننخیلی ممنونم ازتو خیلی ممنون بابت نگاه قشنگ و ذهن پرسشگرت خیلی خوبه که هرچیزی و به راحتی ...

من مشکلم اینه که اطلاعات کامل و منسجمی ندارم

به هر چیزی ناخنک زرم

یه کم تاریخ ، یه کم جامعه شناسی ، یه کم روانشناسی، مقدار زیادی فیزیک و یه کم زیست

قر و قاطی و مخلوط

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من مشکلم اینه که اطلاعات کامل و منسجمی ندارمبه هر چیزی ناخنک زرمیه کم تاریخ ، یه کم جامعه شناسی ، یه ...

خیلی خیلییی خوبه اتفاقا

همین روند و پیش برو

چه خوشحال شدم ازینکه کاربری ای مثل شما رو آشنا شدم باهاش

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
خیلی خیلییی خوبه اتفاقاهمین روند و پیش بروچه خوشحال شدم ازینکه کاربری ای مثل شما رو آشنا شدم باهاش

منم خوشحالم شما رو میشناسم 

و دوست دارم تاپیکاتون رو به مقدار زیاااادی

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

داره راجبه تکامل حرف میزنه . شما میگی کشتی نوح ؟؟ توروخدا بس کنید . نوح کجا منبع علمی داره حتی تو تا ...

مسیحی و یهو دی ها هم داستان های حضرت نوح رو تو کتاب های مقدس شون دارن.

تو کتاب های تاریخی و مذهبی کلی از داستان های حضرت نوح نوشته شده...

الان خود غربی‌ها که اغلب مسیحی هستند کامل حضرت نوح و حضرت موسی و حضرت عیسی و پیامبر ما حضرت محمد رو قبول دارن.

بحث سر اینه که ما میگیم اسلام کامل ترین دین هست اما اونا میگن اجداد ما مسیحی یا یهو دی بودن و بدون تحقیق می‌خوان راه اجدادشون رو ادامه بدن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

من که خودم زیست شناسی یکی از بهترین دانشگاه های سراسری کشور درس خوندم و کلی مقاله دیدم.شما تو اینترن ...

پدیده لوکوس هتروژنتی و توضیح میدین لطفا

ژنfoxp ۲ معروف به چه ژنیه

دو تا از نظریه های حیات

وراثت میتوکندریایی و هولاندریک؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من کوچکتر از اینم که اشکالی توبحث بقیه بگیرم اما اگر دو طرف مناظره بدون تحقیر با هم صحبت کنن هم بحث ...

من با احترام صحبت کردم

تلاش کردم موضع قاطعی داشته باشم

ولی جواب دوستان انقد عجیب و غیر عاقلانس که از یه جایی فقط تلاش کردم فحش ندم

پدیده لوکوس هتروژنتی و توضیح میدین لطفاژنfoxp ۲ معروف به چه ژنیهدو تا از نظریه های حیاتوراثت میتوکند ...

الان تو این تاپیک بگم...

بعد همه رو توضیح بدم چه نفعی برای شما داره...

مثلاً اگر مطمئن شدی که دکترای زیست شناسی دارم و همه حرفام راجع به تکامل و آفرینش درست هست چه نفعی برات داره ؟

از الان به بعد رفتار و زندگی ات چه تغییری می‌کنه ؟

منم خوشحالم شما رو میشناسم و دوست دارم تاپیکاتون رو به مقدار زیاااادی

عزیزمی

برای آرامش ذهنت برو استراحت کن 😅

این پادکست هم جالبه 

موضوعاتش جالب و مطالبش تایید شده اس

این کار برای من معنا دارهبه زندگیم جهت میدهکه به آدما تفکر نقاد و دوباره نگاه کردن و تفکر علمی رو نش ...

کارت خیلی خوب و ارزشمنده اینو بدون

و کمتر کسی پیدا میشه حوصلشو داشته باشه بیاد اینارو برای کسایی توضیح بده که... 

کار به یکسری کاربرا و حرفاشون نداشته باش

خیلیا تو سایت میخوننش و پستی نمیزارن به کنار خیلیاااا اصلا عضو سایت نیستن ولی بازم تاپیکتو میبنن و میخونن

و تا سالیان سال هم تاپیکت هستش

به این فکر کن کلی نوجوون بخونن و دنبال اطلاعات بیشتر برن، خیلیا اینارو بخونن و یکم راجع بهش فکر کنن و... 

میخوام بگم این کارت ارزش داره و مفیده هرچند بازخورد مستقیمی ازش نگیری

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

استارتر دقت کردی تک تکشون غیب شدن؟ 

تا به اونی که اومد لینک مقاله گذاشت گفتم مقالتتو خوندم غیب شد؟

تا این خانم گفت نظری تو تموم دنیا مورد قبوله و منسوخ نیست و بی سوادیشون رو شد فرار کردن همشون؟

من برام فقط جالب بود که با اعتماد به نفس حرفای الکی میزدن

با اعتماد به نفس میان میگن این نظریه ۱۰۰ ساله تو غرب منسوخ شده😂😂

مسیحی و یهو دی ها هم داستان های حضرت نوح رو تو کتاب های مقدس شون دارن.تو کتاب های تاریخی و مذهبی کلی ...

من در مورد علم صحبت کردم نه مذهب . مسیحیا قبول داشته باشن یا نه اهمیت نداره . مدرک علمی ازش پیدا نکردن . حتی بقایا شهر سوخته وجود داره ولی از نظر زمین شناسی همچین چیزی اتفاق نیوفتاده . هیچ انسانی اینقدر عمر نمیکنه و …

من ومپایر اعظم نیستم😄
الان تو این تاپیک بگم...بعد همه رو توضیح بدم چه نفعی برای شما داره...مثلاً اگر مطمئن شدی که دکترای ز ...

من اگه خودم به حقانیت یک موضوع پی ببرم بهش متمایل میشم

اگه واقعا کسایی که دکتری بیولوژی بیوشیمی و ژنتیک دارن

اونم نه یک نفر، افرادی.. 

اونم بدون هیچ جهت گیری و سوگیری مذهبی بیان با مقالات علمی تایید شده موضوعی و رد یا تایید کنن میپذیرم

شما مقاله هم میخونیولی ندیدی من اول تاپیک گفتم ما میمون نیستیم؟خانم معصومه گفت من مقاله رو میخونمولی ...

بیا فرض‌کنیم که شما حرف منو قبول کردی! چی به من میرسه؟ هیچی، تموم شد و رفت ، من خودم یه زمانی، واقعا به کفر مطلق رسیده بودم، میگفتم خدا اگه واقعا خداست این چه عدالتیه، چرا زن و مرد باهم برابر نیستن، چرا میگن زن بمونه تو خونه چرا چرا چرا چرا، نمیگم شب خوابیدم صب پاشدم متحول شدم، نه در طی چند سال ، طی چند اتفاق فهمیدم، نه بابا قضیه چیز دیگه بوده چیز دیگه به ما فهموندن، خلاصه هرچی بیشتر راجع به حقوق خانوما تحقیق میکنم بیشتر میفهمم آره خدا بین زن و مرد فرق گذاشته اما نه جوری که من فکر میکردم بلکه برعکس ، تو فکرشو بکن تمام مردای ایران بدونن زنشون نباید دست با سیاه و سفید بزنه ، فک کن تمام زن های ایران بدونن چقد میتونن ملکه وار زندگی کنن، میدونم شاید خیلی ربطی به موضوع اصلی تایپیکت نداشته باشه، اصلا میدونی داروین احتیاجی نداشته حرف بزنه از قیافش معلوم بوده اجدادش کیان،

خلاصه که دلم میخواد تو نینی سایت که اکثر کاربران خانوم هستن و جاهای دیگه که مخاطب خانوم داره، اینقدر این موضوع رو بگم که همه براشون عادی بشه، کاری به شخص شما یا یه کار بر خاص هم ندارم کلی دارم میگم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️