2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 271 پست
برای تدریس در کشورهای جهان سوم بلهاما برای خودشون خیر، منسوخ شده هست

جالبه بدونید استاد بنده یکی از دانشگاه های لندن هم تدریس میکنن و رفرنسشون همون کتابیه ک ما میخونیم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب این مقاله مال سال ۲۰۱۵ هستش حدودا ۱۰ سال پیش و هنوزم رد نشده ، شما گفتی مقاله بده دادم. حالا میگی ...

شما مقاله هم میخونی

ولی ندیدی من اول تاپیک گفتم ما میمون نیستیم؟

خانم معصومه گفت من مقاله رو میخونم

ولی الزامی نیسن که هر مقاله ای درست باشه

چرا موضوعات رو با هم مخلوط میکنین و به نفع خودتون تغییر میدین؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چرا همیشه اول علم ثابت می‌کنم و بعد دین ادعاشو میکنه شد یه بار دین جلوتر باشه

همیشه دین جلوتر هست.

اون چیزی که الان غربی ها راجع به آفرینش بهش رسیدن‌ بیش از ۱۴۰۰ سال پیش تو قرآن و نهج البلاغه گفته شده

کمی جستجو کن متوجه میشی

مثلا داستان حضرت نوح که تو قرآن گفته شده که حضرت نوح از هر حیوان یک جفت برداشت و به کشتی برد و بعد طوفان و سیل اومد و هر چه مانده بود از بین برد در قرآن به خوبی و درستی گفته شده...

در حالیکه در چند سال اخیر دانشمندان علوم مختلف کشف کردند که کشتی حضرت نوح در کجا میشینه و مبدا نسل حیوانات اون جا در اون تاریخ هست...

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

اشکال ندارههمین حضور شما به عنوان یه شخص محبوب که البته بقیه یه کم حسودیشو میکنن جلوه خوبی داره برای ...

ذوق فراوانننن

خیلی ممنونم ازت

و خیلی ممنون بابت نگاه قشنگ و ذهن پرسشگرت 

خیلی خوبه که هرچیزی و به راحتی نپذیری و بابتش توضیح بخوای 

pubmed و رفرنس سوالات بذار خیلی بهت کمک میکنه

البته مشخصه که بار علمی خوبی داری😍😍😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

شما مقاله هم میخونیولی ندیدی من اول تاپیک گفتم ما میمون نیستیم؟خانم معصومه گفت من مقاله رو میخونمولی ...

انقد دوتا موضوع بی ربطی و بهم ربط دادن که حتی حوصلم نکشید جوابشون بدم واقعیت

ماجرای نرود میخ آهنین در سنگه

الان میگه استادتون داره گولتون میزنه😂😂

🤣🤣🤣 باور کن

دیدین اقایون نمیتونن رنگا رو خوب تشخیص بدناینم توضیح ژنتیکی داره و. تکاملیاز نظر تکامل مردا خیلی نیا ...

آره تکامل یونیورسال اسیده

بخش زیادی از موضوعات زندگی ما رو در خودش حل میکنه و توجیه میکنه و تبیین میکنه

حتی قواعد اجتماعی ، روان شناسی ، رفتار شناسی اجتماعی

زیبایی شناسی

به هرحال تکامل در جهت بقا حرکت میکنه

و شاید بقا برای برخی دوستان در ناباوری تکامله

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

همیشه دین جلوتر هست.اون چیزی که الان غربی ها راجع به آفرینش بهش رسیدن‌ بیش از ۱۴۰۰ سال پیش تو قرآن و ...

همیشه خدا هی میگین دانشمندا اینو کشف کردن اونو کشف کردن

خب کو؟کو رفرنس علمیش کو مقاله اش؟؟؟؟

آره تکامل یونیورسال اسیدهبخش زیادی از موضوعات زندگی ما رو در خودش حل میکنه و توجیه میکنه و تبیین میک ...

کاملا درست🤌🏻

دوست دارم بدونم چی میخونی رشتت چیه😍

همیشه دین جلوتر هست.اون چیزی که الان غربی ها راجع به آفرینش بهش رسیدن‌ بیش از ۱۴۰۰ سال پیش تو قرآن و ...

داره راجبه تکامل حرف میزنه . شما میگی کشتی نوح ؟؟ توروخدا بس کنید . نوح کجا منبع علمی داره حتی تو تاریخم نیومده 

من ومپایر اعظم نیستم😄
وقتی علم با دین قاطی بشه بی اساسه

علم با دین قاطی نمیشه

قرآن از زبان پروردگاری هست که ما و جهان رو آفریده

با دقت در قرآن سبک زندگی صحیح رو یاد میگیریم

علم انسان هم بر اساس آزمایش و تجربه هست

بشر بعد صدها سال آزمایش و تجربه به این نتیجه میرسه که آنچه در قرآن گفته شده کاملا درست و بهترین گزینه هست...

مثلاً برای حل دعوای زن و شوهر آیات قرآن اش رو تو اینترنت جستجو کن...

راه حلی که قرآن گفته از نظر روانشناسی هم بهترین گزینه عصر حاضر هست...

یا درباره دو سال شیر دادن به بچه شیرخواره علم به این نتیجه رسیده اون دو سالی که قرآن گفته بهترین هست

آدم هر چی قرآن بخونه با سواد تر و بی نیاز تر میشه 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود