2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 271 پست
کی ردش کرده؟ نی نی سایت؟این نظریه به اثبات رسیده و تو تموم دنیا حتی زیست دوازدهم تجربی تدریس میشهوقت ...

خیر

نی نی سایت مگه میشه منبع خبر علمی 😁

مقالات فارسی و انگلیسی خوندم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عزیزدلم یه چیزی هست به اسم اعتقاد . وقتی یکی اعتقاد داره تو بیای مدرکم بهش نشون بدی قبول نمیکنه چون ...

من نمیخوام دیگران رو آگاه کنم

من خودم روزی صد بار زیر و رو میشم

من فقط یه ایده و سرنخ به ادما میدم که شاید حقیقت طور دیگه ای باشه

اما دست آخر مسئول تماما ماییم که چی رو باور داشته باشیم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صحبتهای دکتر تقی کیمیایی اسدی فوق تخصص مغز الکترونیک و درباره تکامل مغز بخوانید 

شااااااید باورتون شد بدن انسان ذره ای خاک درونش نیست

شاید باورتون شد تو ۶ روز آفریده نشدیم 

شاید سن زمین و انسان و با کتب ابراهیمی مقایسه کردید و شما هم به نتیجه ای رسیدید 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
https://scholar.harvard.edu/files/dlieberman/files/2015a.pdf

این مقاله خیلی طولانیه از چت جی پی تی خواستم خلاصه اشو بگه و این مقاله کلا تکامل رو تایید کنه و توضیحش میده

اصلا خودت خوندیش یا همینطور الکی آوردیش که بگی این تایید حرف بی معنی منه بعد فکر کردی ما بازش نمیکنیم؟😂😂

ی چیز جالبم بگم

کاملا علمی

طول ژنوم انسان دو و نیم برابر کره زمینه

یعنی کل. dna های رده های سلولی یک انسان برابر میشه با دو نیم دور کره زمین

در این حد ما ژنوم طویلی داریم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

حتما میخونمشولی این و بدونید هر مقاله ای لزوما صحیح نیستیه مقاله ای جاپ میشه مثلا 2025دو سال بعد ردش ...

خب این مقاله مال سال ۲۰۱۵ هستش حدودا ۱۰ سال پیش و هنوزم رد نشده ، شما گفتی مقاله بده دادم. حالا میگی هر مقاله ای لزوما صحیح نیست؟ خب من واقعا لازم نمیبینم شما رو مجبور کنم که قبول کنی میمون نیستی. ولی جالبه همین پنج دقیقه پیش یه تایپیک دیگه رود ، با یه خانوم دیگه صحبت میکردم، بحثش شد، گفتم میدونی طبق قرآن ما خانوما نباید دست به سیاه و سفید بزنیم؟ میدونی هر مردی وظیفه داره برای خانومش خدمتکار بگیره، میدونی خانوما طبق گفته قرآن هرچی کار کنن مال خودشونه و خدا خودش گفته خانوما درآمدشون مال خودشونه ، و مرد وظیفه داره به جز تامین تمام نیاز های زنش در ازای یه ظرف شستن ساده واسه زنش کادو بگیره،  دقیقا کلمه مَطاعُ بالمعروف رو به کار برده، یعنی یه کادو عرف پسند!!! و و و و هزار تا حق و شان دیگه که خیلی حیف که خانومای تحصیلکرده ایرانی حتی یکیشو هم‌نمیدونن و دنبال اینن که با زور ثابت کنن آقا جد ما میمون بوده،خب باشه مبارکتون باشه

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
کتاب های روز ژننتیک که همه نویسنده هاش غربی هستن هنوز به نظریه داروین رجوع میکنن

برای تدریس در کشورهای جهان سوم بله

اما برای خودشون خیر، منسوخ شده هست

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من نمیخوام دیگران رو آگاه کنممن خودم روزی صد بار زیر و رو میشممن فقط یه ایده و سرنخ به ادما میدم که ...

اونی میتونه تفکر نقاد داشته باشه که تعصب روی چیزی نداشته باشه . چیزیم که تو این سایت زیاده آدم متعصب که یه چیزی بر خلاف عقیدشون باشه بجای فکر کردن مسخره میکنن 

من ومپایر اعظم نیستم😄
خیلی دلم میخواست بمونم بحث و ادامه بدملینک مقالات معتبر براتون بذارمولی فردا کار دارم بابد. بخوابمول ...

اشکال نداره

همین حضور شما به عنوان یه شخص محبوب که البته بقیه یه کم حسودیشو میکنن جلوه خوبی داره برای من که یه نفر با یه بار علمی مشخصی تایید کرده

البتع من از اوناییم که به نامزدت حسودیم میشه

برای داشتن تو💋🌱

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اونی میتونه تفکر نقاد داشته باشه که تعصب روی چیزی نداشته باشه . چیزیم که تو این سایت زیاده آدم متعصب ...

من پوستم کلفته

از نقد و مسخره شدن خوشم میاد

خیرنی نی سایت مگه میشه منبع خبر علمی 😁مقالات فارسی و انگلیسی خوندم

لینک بذار پس

میخوام ببینم کجا نظریه ای که ۱۵۰ ساله اثبات شده و به عنوان رفرنس علمی تدریس میشه رو رد کرده

البته اگه از سایت مشرق نیوز نباشه مقاله هات

دیدین اقایون نمیتونن رنگا رو خوب تشخیص بدن

اینم توضیح ژنتیکی داره و. تکاملی

از نظر تکامل مردا خیلی نیاز به دیدن جزئیات نداشتن

تکامل مردا رو به سمت کور رنگ شدن برده و هشت درصد مردان کور رنگی دارن

1/4 مردان. شب کور رنگن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋