2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 271 پست
پایه ی بحث نظریه ی داروین هست که کلا علمای دینی در هر مذهبی باهاش مشکل دارن اصل ماجرا اینه که انسان ...

😑😑

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

علم  تجربی از کی تاحالا میتونه درمورد چیز های روحانی نظر بده تجربیات اسمش روشه درمورد تجربست که ده سال دیه یه چیز دیه کشف میشه میگن انسان از ماره این علم نمیتونه درمورد اصل ماهیت و حقیقت انسان نظر بده البته برای میمونایی مثل شما میتونه نظر بده واقعا که صفت خوبیه براتون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه حرفای یه میمون تکامل یافته برای من فحش حساب نمیشه

شما حتی سواد نداری جملات ابتدای تاپیک رو هم بخونی!!

میمون های تکامل یافته هم بهره هوشی جالب تری دلرن والا

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اووووفاصلا افتخار علم همینه که حول محور موضوعاتی میگرده که قابلیت ابطال پذیری دارناین همه دانشمند می ...

اره اره علمی که ازش حرف میزنی باهاش سلاح هسته ای درست کردن سلاح های زیستی که میلیاردها انسان بکشن باهاش

وقتی چیزی نباشه انسانیت یاد بده اون علم نیست بلکه وسیله ای که باهاش رو ادمای زنده تحقیق کنی و یک ملت از بین ببری

خواهشا چندتا تکفیری و افراطی به بیخ ادیان نبند و انتظار دارم همونقدر از علم انسانی حرف میزنی همونقدر هم بری و درباره اسلام و دین وحیانی تحقیق کنی ببینی خدات چی گفته پیامبر کی بود و چی گفت

برو ببین خدا کیارو برا ادما الگو قرار داد نه این ادمایی که فرق چپ و راستشون نمی دونن نگاشون کنی

علم تجربی از کی تاحالا میتونه درمورد چیز های روحانی نظر بده تجربیات اسمش روشه درمورد تجربست که ده س ...

کی گفته آفرینش یک موضوع روحانیه؟

تکامل و بیگ بنگ به آفرینش مربوطن و کاملا در چهار چوب علمن!!

ببخشید ولی سن عقلی داستان های آفرینش ۳ تا ۴ ساله

شما داری با ذهتیت کودک چن ساله به جهان نگاه میکنی

در صورتی که چیزی عمیق به اندازه تکامل هست

که مو لا درزش نمیره

ولی ما ازش میترسیم

و چی بگم از این ترس...

اره اره علمی که ازش حرف میزنی باهاش سلاح هسته ای درست کردن سلاح های زیستی که میلیاردها انسان بکشن با ...

کاربرد علم دست آدماست

تو فک کن عِلن چقد عمیق و گستردست که بار خرابیش هم انقد عجیبه

اینکه آدمایی اتفاقا با باورای مذهبی و نزدیک به شما اخلاق ندارن و از علم سواستفاده میکنن تقصیر علمه؟

اره اره علمی که ازش حرف میزنی باهاش سلاح هسته ای درست کردن سلاح های زیستی که میلیاردها انسان بکشن با ...

همون سلاح های هسته ای و جنگا رو میدونی سر چی استفاده کردن؟ ۹۰ درصدش سر دین بوده

از جنگ هیتلر که بر سر یهود.ی و مسیحی بوده بگیر تا جنگ های صلیبی و جنگ های مسلمونا

اینا فقط داد زدن و موز خوردن بلدن میمونو چه به این کارا

چی بگم امیدوارم بفهن انقد علم علم میکنن تا حالا یکبار نشستن ببینن قران چی نوشته توش تفکر کردن؟؟

خود دانشمندا میگن قران معجزه علمی 

بعد یکسریا انکار میکنن میگن ما از نسل میموناییم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣با مدرک دیپلمت میخوای نظریه ای که ۱۵۰ ساله ثابت شده و داره تو تموم دنیا تدریس میشه رو رد ...

دلم خوونه😭😭😭😭

چی بگم امیدوارم بفهن انقد علم علم میکنن تا حالا یکبار نشستن ببینن قران چی نوشته توش تفکر کردن؟؟خود د ...

دقیقا کدوم دانشمندی قران معجزه علمیه؟ منبع بیار

هنیشه خدا این جمله رو میگین خودتونم میدونید شواهدی پشتش نیستا ولی خسته نمیشین