2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 271 پست
من ترجیح میدم زن مسلمان باشم، آفریده خدا باشم و از بهشت اومده باشم، ترجیح میدم ریحانه خدا باشم و بهش ...

من ترجیح میدم از بحث نترسم در بند و دیوار نباشم

همه مرزا رو بشکنم

همه چیز رو زیر سوال ببرم

چون

ادامش تو امضامه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فایده بحث چیه؟هر بحثی بالاخره باید یه ضرورت و فایده ای داشته باشه، خواستم فایده اش رو بدونم دوست دا ...

فایده ش گفتگو کردن 

خیلیا دوس دارن راجب شوهر حرف بزنن 

خیلیا راجب مذهب 

خیلیام راجب علم 

جهت بالا بردن اطلاعات و تبادل اطلاعات

چی نیگی خانم!!من از تظر ژنتیکی گفتمحتی در بعد ظاهری میمون ها و مهارت های حل مسئله و توانایی های حرکت ...

به عنوان کسی که یه. ذره علم ژنتیک داره

فوق لبسانس ژنتیکم

تاپیکتون کاملا درست و علمیه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من با دیدن تاپیک صبح حرصی شدم گفتم یه چیزی بگماطلاعات کم و اشتباه بیداد میکنه

انسان های اولیه که از نسل میمون ها بودن منقرض شدن اونقدر که جنگ و خونریزی داشتن..‌‌

بعد خدا حضرت آدم رو که آفرید فرشته ها گفتن این شبیه اون انسان هاست اما خدا گفت نه این اشرف مخلوقات هست و به فرشته ها گفت به ایشون سجده کنند‌.

شیث که پسر سوم حضرت آدم هست نسل انسان های کنونی رو به وجود آورد.

البته انسان های پاک میشن اشرف مخلوقات نه اونا که آدمیت شون رو فراموش کردن توبه هم نمیکنن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

چی نیگی خانم!!من از تظر ژنتیکی گفتمحتی در بعد ظاهری میمون ها و مهارت های حل مسئله و توانایی های حرکت ...

خب مسئله‌ ای که رد شده و به درد نخور و چرته 

و با عقل و منطق جور در نمیاد ، به چه دردی میخوره

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

به عنوان کسی که یه. ذره علم ژنتیک دارهفوق لبسانس ژنتیکمتاپیکتون کاملا درست و علمیه

وای

چی بگم

دلم خونه از این همه ایدئولوژی و بی سوادی

شما یه چیزی بگو

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

فایده بحث علمی چیه؟😐این همه بحث خاله زنک هر روز تو این سایت میشه میری فایده اونا رو هم بپرسی؟

علمی 😂

این نظریه ی رد شده 

اصلا با عقل و منطق جور در نمیاد

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خب مسئله‌ ای که رد شده و به درد نخور و چرته و با عقل و منطق جور در نمیاد ، به چه دردی میخوره

کی گفته رد شده

کی کفته بی خود و چرته

چرا منو انقد تو فشار قرار میدین که فحش ندم؟

وای خدا خیرت بدهتو که فوق ژنتیک داری از صبح که همش این بحثه کجا بودی ما رو نجات بدی؟؟

داشتم درس میخوندم🤣🤣🤣

ولی حقیقت اینه که ژنوم انسان از اولین موجود زنده یعنی سیانوباکتر تا همین نسل آخر انسان هموسپینس و در خودش داره

میمون هام شامل میشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
علمی 😂این نظریه ی رد شده اصلا با عقل و منطق جور در نمیاد

کی ردش کرده؟ نی نی سایت؟

این نظریه به اثبات رسیده و تو تموم دنیا حتی زیست دوازدهم تجربی تدریس میشه

وقتی اطلاعتتون در این حده با چه اعتماد به نفسی میاین نظر میدین من نمیدونم