2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 271 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باز سوالات آخر شبی

آخر شبی نیست این موضوع همیشه مطرحه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

پایه ی بحث نظریه ی داروین هست که کلا علمای دینی در هر مذهبی باهاش مشکل دارن 

اصل ماجرا اینه که انسان شدن و انسان موندن فوق العاده سخته

خصوصا اگر ذهنت رو با هر چیز هدفمندی پر کرده باشن 

پس ادامه ندید بهتره 🙏🙏💚💚

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
قبول داشتن یا نداشتن شما علم و حقیقت رو تغییر نمیده خانوم!!

عزیز همین علم و حقیقت خیلی اشتباهات داره ! میدونی چقدر طول کشیده تا غلط های علمی درست شن

میدونی علم خیلی چیزها هنوز نتونسته جواب بده 

چطور میتونه چیزی توضیح بده که هنوز اطلاعاتشون ناقص ازش؟؟

برا همین یک چیزی به نام دین و الاهیات وجود داره همراه معجزه گه بازم علم نمیتونه توضیح بده

همونطور که وجود موجودات غیرارگانیک نقض میکنن و میگن مشکل از شما ! در حالی که این همه ادم گفتن هست و وجودش توسط قران تایید شده

این نظریه خیلی وقته رد شده، ولی من خودم بشخصه خیلی راحت میتونم با دلایل منطقی ردش کنم، نوشتنش سخته

کی گفته رد شده؟

من کجا سر خودمو بکوبونم آخه

آدمای با باورای احمقانه اومدن یه چیزیایی گفتن

این نظریه انقد بدیهی و درسته 

که پایه زیست شناسی و روانشناسیه و

در اصطلاح علمی اسید همه چیز خواریه که همه موضوعات رو در خودش حل میونه و تبیین میکنه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

این نظریه خیلی وقته رد شده، ولی من خودم بشخصه خیلی راحت میتونم با دلایل منطقی ردش کنم، نوشتنش سخته

🤣🤣🤣🤣🤣🤣با مدرک دیپلمت میخوای نظریه ای که ۱۵۰ ساله ثابت شده و داره تو تموم دنیا تدریس میشه رو رد کنی ولی نوشتنش سخته🤣🤣🤣

نی نی سایت قشنگ جوکه

کی گفته رد شده؟ من کجا سر خودمو بکوبونم آخهآدمای با باورای احمقانه اومدن یه چیزیایی گفتناین نظریه ان ...

یکم مودبانه صحبت کن، شما بپذیر که از نسل میمونی، ما هم با دلایل قطعی نمی پذیریم، دعوا نداره که

عزیز همین علم و حقیقت خیلی اشتباهات داره ! میدونی چقدر طول کشیده تا غلط های علمی درست شنمیدونی علم خ ...

اووووف

اصلا افتخار علم همینه که حول محور موضوعاتی میگرده که قابلیت ابطال پذیری دارن

این همه دانشمند میشینن دور هم برای اینکه هزاران بار یه موضوع علمی رو زیر سوال ببرن

واکسن و هواپیما و فضا پیما برا ماساختن

خدمات بیکران علم به کنار 

هرگز در علم ما برای ناباوری تهدید نمیشیم ، به حهنم نمیریم و کافر و ملحد و هزار کوفت و زهر مار دیگه شناخته نمیشیم

علم ما رو به نقد و انتقاد دعوت میکنه

گذشته از اون علم هرگز اشتباه نمیکنه

علم درک طبیعته به زبان ریاضی

خطای ساینتیست رو به پای ساینس نذارین

از کجا فهمیدی دیپلمم؟ باشه شما بپذیر که از نسل میمونی

یعنی غیر از این که به آدم بگین میمونی هیچ جواب و منطق دیگه ای ندارین همتون همینین

میدونی چرا؟ چون سوادتون نمیرسه تقصیری ندارین

دیپلمم نیستی چون اگه دیپلم بودی حداقل تو زیست دبیرستان تکامل رو میخوندی

یکم مودبانه صحبت کن، شما بپذیر که از نسل میمونی، ما هم با دلایل قطعی نمی پذیریم، دعوا نداره که

شما نوشته های اول تامیک منم متوجه نشدین 

من چی دارم برای شما حز افسوس و دلسوزی؟