2777
2789

به این افتخار میکنن که هرشب باید در اختیار یکی باشن

یا اینکه آقا بالاسر دارن که دیرتر از ساعت ۸ نباید برن بیرون خونه؟؟

کدومش؟؟

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به این افتخار میکنن که هرشب باید در اختیار یکی باشنیا اینکه آقا بالاسر دارن که دیرتر از ساعت ۸ نباید ...

ازدواج اونقدرا هم بد نیست

آقا بالاسر بعد هشت بیرون نرو که تو خونه پدر هم میشه داشت

اما این دوستمون از نظر احساسی الان دچار کمبود شده و عزت نفسشون پایین اومده

ازدواج اونقدرا هم بد نیستآقا بالاسر بعد هشت بیرون نرو که تو خونه پدر هم میشه داشتاما این دوستمون از ...

از این نظر که بله

ولی پز دادن اونا خنده داره

انگار قله ی اورست رو فتح کردن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

ببخشید که اگه بعضی موقع ها دیر جواب میدم آخه اینترنت ضعیفه سایت از صفحه میپره بیرون

نمی‌دونم چند سالتونه

اما این پز دادن عدم بلوغ رو نشون میده

هر ازدواجی هم موفق نیست و دستاورد به حساب نمیاد

و روند طبیعی زندگیه که برای هر فردی تو سن و شرایط خاص خودش اتفاق میوفته

شما سعی کنین بیشتر روی رشد خودتون کار کنین تحصیل شغل حرفه کم کم که تو اجتماع قرار بگیرین موقعیت پیش میاد براتون 

بله رفتار نا بالغانهمتاسفانه بعضی افراد اینطورین ازدواج و فرزندآوری رو موفقیت میبینن

ازدواج یچیز طبیعیه و تقریبا همه ی آدما انجامش میدن

انگار کار خاص یا عجیبی کردن که جلو یکی دیگه پز میدن

ازدواج یچیز طبیعیه و تقریبا همه ی آدما انجامش میدنانگار کار خاص یا عجیبی کردن که جلو یکی دیگه پز مید ...

بله روند طبیعی زندگیه و البته یه انتخاب و تصمیمه

چون چیز دیگه ای برای ارائه ندارن غیر ازدواج