2777
2789
عنوان

دکتر حروم خور دبه کرده به نظرتون چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 43 پست
اره خیلی بابام بهش گفت گوش نکرد ای خدا ادم بی منطق لجباز

حدودا دونه ای ۳۳ افتاده براتون 

داداشم تازگیا ایمپلنت کرده ، هر دکتری پرسیدیم گفت از ۸ تا ۲۸ میلیونه ، تازه همشونم دکتر خوب توی شیراز 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حیف من نمیدونستم بعدم مثلا دکتره اشنا بود خاک عالم تو‌سرش

سواستفاده از شخصیت تون کرده اخه انگار پنچاه  تومان  میخواد بگیره که این حرکت کرده دویست تومان گرفته ول کن هم نیست تازه ، کدوم شهرهستین ؟ کاش شهری باشه که هستم نگرانی تون فردا صبح حل میکنم 

ببینین ۶ تا نیست در واقع ۳ تاست بعد اومده الکی میگه دندونات خالیه با ۶ تا پرش میکنم این مامان منم که ...

الان تو چه مرحله ایه؟

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

باید روکش ها یا دندون ها رو بذاره

پول دادید؟ 

برید یه دکتر دیگه جریانو بگید شاید انجام داد براتون