2777
2789
عنوان

دکتر حروم خور دبه کرده به نظرتون چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 43 پست
نه نداره طلا فروخته مال من برعکسه جیغ و داد میکنه پول خودمه میخوام خرج کنم 😐😐😐

حداقل دوجا قیمت میکرد. رسما داره میکنه تو پاچتون

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه نداره طلا فروخته مال من برعکسه جیغ و داد میکنه پول خودمه میخوام خرج کنم 😐😐😐

کجا هستین اینقد گرونه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اره اشتباه کردیم مثلا دکتره اشنا بود قرارداد کتبی دارن؟

اره چون هزینه های ایمپلنت کم نیست بخاطر همین قرار داد باید طرف اول عنوان کنه اونا که از خداشون هست که میگن فردا مشکل ساز نشه حرفی از قرارداد نمیزنن ازگرفتن پول زیاد چندباری هم بدشون نمیاد شما بایدحواستون بیشتر کنید کوتاه هم نیاید اصلا 

آره ۱۷ میلیون جداگانه گرفت منشی زنگ زد گفت ۱۷ تومن میشه تا الان ۱۰۰ تومن داده ۱۵۰ دیگه مونده اگر باز ...

خیلیییییی حروم خورن 

الهی سرطان بشه براشون بمیرن 

وجدان و انصاف ندارن مثلا قسم خوردن 

شما پولشو از کجا میارین؟ قرارداد بستین؟ 

چقدر بابام گفت بهش گوش نکرد که نکرد خیلی حالم بده

درکش نمیکنم😐وقتی میتونه با ۵۰ تومن درست کنه چرا میخاد ۳۰۰ تومن بده. برو با دکتر دعوا بگو هالو گیر اوردی

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
چقدر بابام گفت بهش گوش نکرد که نکرد خیلی حالم بده

خواهرم 2تا انجام داد تابستون شد 20تمن دونه ای 10تمن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
تهران

والا خیلی گرونه بزار برم ببینم تعرفه اش چقدره

۶ تا

همون ۲۰۰ هم زیاد بوده 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

درکش نمیکنم😐وقتی میتونه با ۵۰ تومن درست کنه چرا میخاد ۳۰۰ تومن بده. برو با دکتر دعوا بگو هالو گیر ا ...

گفت دکتره اشناست کارش خوبه میترسم برم جای دیگه 

وای انقدر حالم بده حد نداره بیشعور ما رو انداخت تو هچل تو این اوضاع اقتصادی