2777
2789
عنوان

شوهرم حالمو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 4543 بازدید | 159 پست

مال منم امشب حالمو گرفت چون چندروزه ورزش میکنه بهش گفتم من از بازوی درشت خوشم میاد میشه بازوهاتو درشت کنی برگشته بمن میگه بمن امر و نهی نکن!!!!! خب من بااین چجوری رفتار کنم یاد بگیره حتی شده الکی تو حرف نازمو بکشه!!!!

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بددهن بود وقتی از چیزی ناراحت بود همه جور توهینی میکرد..من خیلی ناراحت شدم گفتم خبر داری عن هم ...

بود؟؟؟؟؟

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

وای قربونش برم این دختر چقد خوردنی اسی خودت خوشگلی دخترت هزار برابر خوشگل تر از خودته

وای ننه هرچی نگاه میکنم سیر نمیشم😍😍

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

وای ب خودم تبریک میگم بالاخره سر عکس گذاشتنا بموقع رسیدم😃

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍