2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من برا گال همه وسایلو شستم و پهن کردم تو آفتاب لباسا با اب داغ بعضی لباسا تو کیسه کردم تا دوهفته قرن ...

اوه اوه اوه من بچگی گرفتم همش تقصیر پدر اشغال جمع کنو معتادمه لباسایی که مردم میزاشتم تو کوچه بغل سطل اشغالو میآورد خونه که ما بپوشیم چه عذابی کشیدیم تا ۳سال طول کشید که درمان بشیم🥲🥹

منم ۵۰ روز پیش فهمیدم ساس هست دوبار سمپاشی کردم تختمو انداختم بیرون ۵ بار به فاصله هر یک هفتهوگرد سوزوندم قرص برنج گذاشتم کامن خیلی زدم هنوزم مطمئن نیستم که از بین رفته یانه

اخه تخت خیلی گرونه بسوزونم چی بگیرم

یبار ما کل خونمون رو کک گرفته بود کلشاا کلش  خیلی بد بود 

اینقدر تو نت سرچ کردم تا یه روش پیدا کردم برداشتم تمام در و پنجره ها رو بستم بعد اسفند دود کردم یه دودددد غلیظی شد چشم کار نمیکرد بعد همون حین برگ اکالیتوس هم رو گاز بود همینجور با اب میجوشید هی بوهش تو خونه پخش میشد 

منم هی برمداشتم جارو برقی میکشیدم تمام خونه رو و در کدا باز گذاشتم تمام پتوها و لباسا رو تو افتاب گذاشتم قبلش بیرونم بودن کلا 

بعد بصورت معجزا اسایی تموم شدن

اونموقع تازه دبیرستانم میرفتم سر جلسه امتحان تو لباسم کک ها راه میرفتن😐 نمیدونم از کجا اومده بودن تو خونمون 

دایی من گوگرد سوزوند تا ساس ها از بین رفتند ولی باید کسی خونه نباشه یه نفر دهنشو ببنده بسوزونه زود بره بیرون چون اکسیژن میگیره خفه میشند بعد چند ساعت دروباز کنید اکسیژن وارد خونه بشه

نمیدونم آپارتمانم بشه این کارو کرد یا نه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

هرکس بهت یه راه حل داده یه بهونه اوردی

فقط اینو بدون هر یک‌ روز تاخیر توی از بین بردن ساس، باعث میشه زندگیتو نابود کنن. به خودت میای میبینی سم و هیچی روشون جواب نمیده باید کل زندگیتو اتیش بزنی از اول بگیری

تا دیر نشده دست بجنبون و اینکه یه بخار شور بگیر

از بالا تا پایین خونه، لای همه درز ها، لای همه ی تشک ها، هر میلیمتری که توی این خونه و وسایلش وجود داره رو بخار میزنی

چند روز همه جارو بخار میزنی 

دو تا ۳ بار باید کل خونه رو بخار بزنی

لباس ها و ملافه ها و هرچیزی که قابل شستنه رو با دمای ۹۰ درجه توی ماشین میشوری 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

خیلی بده خواهر شوهر من چند ساله درگیره دوسه تا تخت و کمدهمراه مبل پشتی بالش پتو ووو خیلی چیزا انداخت هنوز نرفتن من خودم یه ماه درگیرش شپم ولی خداروشکر الا

یه ساله رفتن 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1995789

منم ۵۰ روز پیش فهمیدم ساس هست دوبار سمپاشی کردم تختمو انداختم بیرون ۵ بار به فاصله هر یک هفتهوگرد سو ...

شما رو یادم هس به نظرم وسواس فکری گرفتی و خیلی رو این موضوع حساس شدی چون گفتی گزش نداری مطمئن باش از بین رفتن