2777
2789

آدمایی که بدون ترس قضاوتت میکنن واقعا خطرناکن...

یکی نوشت سریع تاپیکت رو ببند تا قضاوت نشدی 

خیلی حرف حقی زدی❤️

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیک من ک نمیان💔چ برسه ب قضاوت

نیان و نخواه که بیان

یه مشت بی سواد بیشعور که ففط از دهنشون کثافت درمیاد...

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

یک بار من کاملا عصبی بودم و اومدم اینجا تاپیک گذاشتم بچه ها هم تحریکم کردن و نتیجه شد یه دعوای بزررررررررررررررررررررگ بیگ بنگ طور😂😂😂😂😂خلاصه که نکنید 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
استاد ت چیشدمن تا اومدم بخونم دیدم ترکیده😂💔

پیامشو پاک کرد بابا

فهمید چیکار کرده

یکی نوشته بود کلاس ۱۲ تجربی خودشو دانشجو میدونه معلمشو استاد

میگم خب به معلم مرد همه یچه ها تو آموزشگاه میگن استاد من بگم اقای معلم؟😂😂

ای خدا 

پیامشو پاک کرد بابافهمید چیکار کردهیکی نوشته بود کلاس ۱۲ تجربی خودشو دانشجو میدونه معلمشو استادمیگم ...

اسی چی بود تاپیکت 

چند سالشه یارو 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

اسی چی بود تاپیکت چند سالشه یارو

استاد کنکور بهم نوشته بود قهر نکن یه بوس بده حالا

من ۱۸ سالمه اون ۶۸ ۷۰ ایناست 

حالا بالا من ۲ تا استیکر 😍 فرستادم بهش میگن تو خودت خوشت میومد اینجوری بگه و این کاره ای خودت اووووو کلی چرت پرت گقتن یهم

اسی چی بود تاپیکت چند سالشه یارو

پاک کردا پیامشو حالا

استاد کنکور بهم نوشته بود قهر نکن یه بوس بده حالامن ۱۸ سالمه اون ۶۸ ۷۰ ایناست حالا بالا من ۲ تا استی ...

😂😂😂

چقدر اون بی‌شعور بوده 

ولی نباید استیکر نمیفرستادی 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

😂😂😂چقدر اون بی‌شعور بوده ولی نباید استیکر نمیفرستادی

بابا بدون استیکر حرف زدنی باهاش گیر میده نه قهری 

واسه همون نوشتم شبتون بخیر😍

کلاسمم خصوصیه یکم صمیمی تریم نسبت به بقیه استادا پرام ریخت نوشت یه بوس بده