2777
2789
عنوان

حس ششمی میشه بیا لطفا خواهش میکنممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 277 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لاغره چشم قهوه ایه ابرو مشکی به کتونی های مارک دار خیلی علاقه دارهآخرش پیام میده

مرسی که جواب دادی عزیزم❤️

راستش در مورد این علاقش نمیدونم اصلا😅

میشه در مورد ماه تولدش یا فصلشم حستونو بگین؟🥺❤️

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

بهمن ،خرداد همچین چیزی اومد ذهنم

میشه بهم بگی محمد کی جوابم میده؟ کلا دیگ رفته؟ و اینکه با کی ازدواج میکنم مهدی یا محمد؟

محمد زنگ میزنه؟؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بله خودتونو گفتم

عریزم میشه لطفا بگی منو🥹🙏

میشه بهم بگی محمد کی جوابم میده؟ کلا دیگ رفته؟ و اینکه با کی ازدواج میکنم مهدی یا محمد؟

محمد زنگ میزنه

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

اگه همچنان سردر دارید ،نه

سردر  یعنی چی گلم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭