ba_hs مدیر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1051 عنوان هیچوقت با نینی سایتی ها مشورت نکنید | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 21 پست آدمایی که بدون ترس قضاوتت میکنن واقعا خطرناکن...یکی نوشت سریع تاپیکت رو ببند تا قضاوت نشدی خیلی حرف حقی زدی❤️ عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو 1403/10/11 | 00:14 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1051 ببینم بعد پیامشو پاک کرد شات؟ عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1551 شات؟ نه میگم اون مرده پیامشو پاک کرد فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1051 نه میگم اون مرده پیامشو پاک کرد آره رفتم دیدم اون پیامش که نوشته یه بوس بده خیالم راحت بشه قهر نکردی رو پاک کرده عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1551 آره رفتم دیدم اون پیامش که نوشته یه بوس بده خیالم راحت بشه قهر نکردی رو پاک کرده وییی چفدر ترسناک نگو از این دبیرهای معروفه فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1051 وییی چفدر ترسناک نگو از این دبیرهای معروفه اتفاقا خیلی شناخته شدست تو شهرمون بخاطر همون پاک کرد دیگه نمیخوام بهش فکر کنم از درسم میمونم عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1551 اتفاقا خیلی شناخته شدست تو شهرمون بخاطر همون پاک کرد دیگه نمیخوام بهش فکر کنم از درسم میمونم وییییییی چقدر ترسناکواییییی چقدر زشتتتتت فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1051 وییییییی چقدر ترسناکواییییی چقدر زشتتتتت ☹️💔 عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو