2777
2789

چ خاکی به سرم کنم

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃

فقط قرص رولاکس واسه یبوست عالیه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط شربت لاکسی ژل برا یبوست عالیه.خودم همیشه استفاده میکنماگه خیلی شدیده پودر پیدرولاکس هم در عرض ده ...

شربتشو دارم بخورم یعنی ؟

شربتشو دارم بخورم یعنی ؟

آره بخورفعلاازاین وضع دربیایی بدقرصشوبگیره آب روآتیش

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
شربتشو دارم بخورم یعنی ؟

چرا نخپری.من از دو تا دکتر پرسیدم هر دو گفتن بی ضرره.فقط تو نی نی سایت میگن زیاد استفاده کنی خوب نیست.دکترا گفتن هیچ ضرری نداره.من هر شب یه قاشق میخورم وگرنه داغون میشم.شما اگه شدیده یکی دو روز بعد ناهارم یه قاشق بخور بعد شامم بخور.بعدش یک قاشق بخور دیگع

چرا نخپری.من از دو تا دکتر پرسیدم هر دو گفتن بی ضرره.فقط تو نی نی سایت میگن زیاد استفاده کنی خوب نیس ...

اره مگر همیشه بخورم منم تا یه روز نخورم دوباره خیلی اذیت میشم