2777
2789
اسی مراحل طلاق تو عقد رو لطف میکنی بگی ؟؟باید از کجا شروع کرد و چقدر طول می‌کشه تموم بشه؟؟منم دارم ...

باید بری دادگاه و سند ازدواجم ببری اگه مهریتم بخوای باید و کیل بگیری که بیفته دنبال کارات که البته پروسه طولانی تری رو باید طی کنی.. 

باید بری دادگاه و سند ازدواجم ببری اگه مهریتم بخوای باید و کیل بگیری که بیفته دنبال کارات که البته پ ...

نه مهریه نمی‌خوام فقط می‌خوام هرچه سریعتر جداشم بره گمشه 

یعنی نیازی نیست برم دفتر خدمات قضایی ؟؟ یکنفر به من اینطور گفت 

باکره هم هستم میگن اسمش پاک میشه از شناسنامه. . به نظرت اگر بعدا خواستگاری گیرم بیاد بهش نگم که عقد بودم از طریق استعلام نمی‌فهمه ؟؟ اصلأ میشه استعلام گرفت به نظرت؟؟

ممنونم که وقت می‌زاری و جواب میدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه مهریه نمی‌خوام فقط می‌خوام هرچه سریعتر جداشم بره گمشه یعنی نیازی نیست برم دفتر خدمات قضایی ؟؟ یکن ...

چرا فکر کنم دفتر قضایی هم خودشون میفرستن که بری ولی دقیق اطلاع ندارم..

برای استعلامم فکر کنم تو سیستم محضر ثبت شده مگر اینکه از اونجا هم پاک کنن برات ولی بازم بپرس ازشون ولی عزیزم بنظرم بهتره اگه کسی هم اومد بهشون بگی که قبلا عقد یا نامزد بودی چون بعدا مشکلی پیش نمیاد.. 

چرا فکر کنم دفتر قضایی هم خودشون میفرستن که بری ولی دقیق اطلاع ندارم..برای استعلامم فکر کنم تو سیستم ...

مرسی که جواب دادی عزیزم 

من نظر خودمم اینه که بگم اما میترسم پا پس بکشن به‌خاطر این موضوع سنمم 25 هست داره می‌ره بالا نگرانم 

اما از طرفی خوشحالم که مجبور نیستم یه اشغال و تا آخر عمر تحمل کنم 

ایشالا هم من هم شما ازدواج خوبی نصیبمون بشه که کلا فراموش کنیم همه چیزو 

مرسی که جواب دادی عزیزم من نظر خودمم اینه که بگم اما میترسم پا پس بکشن به‌خاطر این موضوع سنمم 25 هست ...

قربونت عزیزم

انشاءالله، ولی ممکنه بعدا تو زندگی متوجه بشه و دردسر درست کنه پس بنظرم کار منطقی اینکه قبلش بهشون بگی حتی اگه پا پس بکشن..

چند ماه عقد بودی و مشکل شوهرت چیه؟ 

قربونت عزیزمانشاءالله، ولی ممکنه بعدا تو زندگی متوجه بشه و دردسر درست کنه پس بنظرم کار منطقی اینکه ق ...

راستش یکی منو میخواد اما فکر می‌کنه که نامزد بودم که بهم خورده نمیدونه که نامزد نبودم عقد بودم هنوز نگفتم بهش آخه خیلی کیس خوبیه.... استرس دارم..... میترسم..... نمی‌دونم ری اکشنش چیه بعد از شنیدن این موضوع.....

2 سال و نیم عقد بودم . علت طولانی شدنش هم این بود که پول نداشت خونه و عروسی بگیره سر این موضوع اینقدر طول کشید و کلی هم دعوا و بحث و کشمکش داشتیم . الان حکمت خدارو میفهمم که چرا عروسی مون جور نمیشد نگو خدا می‌خواسته از بدبخت شدنم جلوگیری کنه . الانم تو پروسه طلاقم و تا عید تمومه تموم هست خدارو شکر 

شوهرم علاوه بر بی پولی هزاران مشکل اخلاقی و شخصیتی داشت...

شما چی؟؟ چند سالته و مشکل شوهرت چی بود ؟!

طلاق گرفتی تموم شد رفت؟؟؟

راستش یکی منو میخواد اما فکر می‌کنه که نامزد بودم که بهم خورده نمیدونه که نامزد نبودم عقد بودم هنوز ...

بنظرم حتما بهش بگو مخصوصا که بیشتر از دو سال عقد بودی.. زمان کمی نیست.. جنگ اول به از صلح آخره..بالاخره حق داره بدونه ولی میتونی خیلی کلی بگی و وارد جزئیات نشی.. 

من 20 سالمه و یک ماهه عقد کردم، اخلاق نداشت اصلا، نه هنوز فردا وقت گرفتیم که انشاءالله بریم و جدا بشیم

بنظرم حتما بهش بگو مخصوصا که بیشتر از دو سال عقد بودی.. زمان کمی نیست.. جنگ اول به از صلح آخره..بالا ...

آره منطقیه خحرفت 

ال منم خبر مرگش اخلاق نداشت بعد جالبه به من می‌گفت اخلاق نداری!!!

جلسات مشاوره رو هم رفتید؟؟

وقت از کجا گرفتید ؟؟ دادگاه ؟؟ مهریه رو چه کردی ؟؟ توام بخشیدی ؟؟

اون طلاها و وسایلی که بهت داده بود رو چه کردی ؟؟

آره منطقیه خحرفت ال منم خبر مرگش اخلاق نداشت بعد جالبه به من می‌گفت اخلاق نداری!!!جلسات مشاوره رو هم ...

نه ما فقط باید بریم صیغه طلاق و بخونیم، بله مهریه مو میبخشم، چیز خاصی نداده بود ولی نمیدونم بنظرت باید پسرشون بدیم اگه هدیه ای چیزی آوردن؟

شما رابطه هم داشتی؟ 

نه ما فقط باید بریم صیغه طلاق و بخونیم، بله مهریه مو میبخشم، چیز خاصی نداده بود ولی نمیدونم بنظرت با ...

برای طلاق جلسات مشاوره و دادگاه و محضر و پزشکی قانونی و یه سری آزمایش الزامی هست 

شما چطوری حتی مشاوره هم نرفتی ؟؟ مگه میشه ؟؟