2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما از اینکارا گذشته دیگهیه بار مشاوره رفت تنهایی بعدش که اومد هممون و بلاک کرد

آره مشگل داره شوهر دختر م رفتن مشاوره تست گرفته بود دکتر بهش گفته بود خود شیفتگی داری زورگویی داری بعد دیگه نرفت پیش دکتر 

آره مشگل داره شوهر دختر م رفتن مشاوره تست گرفته بود دکتر بهش گفته بود خود شیفتگی داری زورگویی داری ب ...

آره اینا دیگه شخصیتشون همینه با مشاوره و.. هم تغییر نمیکنه یا باید بسوزی و بسازی یا جدا بشی

آره اینا دیگه شخصیتشون همینه با مشاوره و.. هم تغییر نمیکنه یا باید بسوزی و بسازی یا جدا بشی

آره مشاوره گفت اگه از 20 بهش 6 بدید رفتن سر زندگی 4 میشه رفته رفته بد تر میشن این خانواده از 8 نفرشون 5 نفرشون طلاق گرفته بودن

آره مشاوره گفت اگه از 20 بهش 6 بدید رفتن سر زندگی 4 میشه رفته رفته بد تر میشن این خانواده از 8 نفرشو ...

واي دقیقا هی بدتر میشه

قبلش میدونستین که طلاق داشتن؟ 

مشاوره پیش از ازدواج رفته بودن؟ 

واي دقیقا هی بدتر میشهقبلش میدونستین که طلاق داشتن؟ مشاوره پیش از ازدواج رفته بودن؟

نه نرفتیم پسره نزاشت بریم گفت خودم به مردم مشاوره میدم نه پسره طلاق نداشت وقتی با دخترم عقد کرد خواهر برادراش همشون با یه یکی دو تا بچه طلاق گرفته بودن ما نمیدونستیم