2777
2789
عنوان

نیت شون اینه یه بلایی سرم بیارن

131 بازدید | 15 پست

تعریف میکنم شما بگید نیتشون چیه ؟ حدس شما چیه ؟ 

من تو ی کافه رستورانی کار میکردم کارفرماهاش لاشی بودن خیلیییی اذیتم کردن و اخر اخراج وقتی پا ندادم 

بعدش جمع شد منم پیام دادم و حرف های خیلییییییییی ناجور بارش کردم تا چندپاه نصف شب ها زنگ میزدم کارفرماش گفت دارم برات ...(کافه رو ب روی خونمون بود ) 

دیروز با دوستم تو ی کافه دیگ نزدیک خونه قرار گداشتم 

تنها سوار شخصی شدم یارو شناختم اشناشون بود بعد گرف ب حرف منو منم اطلاعات دروغ دادم ک تو فلان کافه کار میکنم از ساعت فلان تا فلان و...

اقا رفتم تو کافه رفیقام از قبل اونجا بودم یک ربع نشد دیدم کارفرما قبلی پیداش شد و رفت با کارفرماهای اون کافه سلام علک و نشست پیششون و از دور یواشکی و قایمکی نگاه میکرد 

چرا بنظرتون فک کرده بود اونجا کارمیکنم و تنهام میخاس بلایی بیاره سرم یا چی ؟؟؟؟؟ 

حدس شما دوستان چیه ؟؟؟؟ 

همه نظر بدین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید اتفاقی کارفرمای سابقتون اومده اون کافه ای که شما قرار داشتید 

ولی آخه این چه کاریه که نیمه شب زنگ میزدید و فحاشی میکردید؟وقتی این قدر با عرض پوزش میترسید که بلایی ممکنه سرتون بیاره چرا برای خودتون دردسر درست کردید؟ سری که درد نمیکنه رو که دستمال نمیبندند! ضمناً با اینکار راستش شخصیت خودتون رو زیر سوال بردید...

الانم بی تفاوت باشید و عادی و طبیعی رفتار کنید و حاشیه هم درست نکنید برای خودتون

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
منظورم رابطه وایناس یاشایدم میخاد چشمش هیزه میخاد باهات دوست بشه دیدم مردای اینجوری رو

پیشنهاد دوستی بده یعنی؟؟؟ به پدر مادرش زنش و همه کسش فحش دادم 

بعد دیدم قایمکی میخاد عکس بگیره منم پشتم بهش بود 

[QUOTE=366384431]پیشنهاد دوستی بده یعنی؟؟؟ به پدر مادرش زنش و همه کسش فحش دادم  بعد دیدم قایمکی میخاد عکس بگیره 

حدسم میگه چون بهش فحش بد دادی میخاد یجوری آبروتو ببره وازت انتقام فوش هارو بگیره