ولی میخوام برا خودم بنویسم چون این بنده کوچولوت ممکنه یادش بره🩷
کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیالپردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌ مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده. اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱) از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه. خدانگهدار .
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سال دیگ بیام و توی همین تاپیک بنویسم به هدفم رسیدم
میدونی...میدونی چی تو دلمه
(🩷)
دستمو بگیر از این مرحله رد شم
کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیالپردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌ مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده. اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱) از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه. خدانگهدار .