2777
2789
عنوان

یه جلسه لیزر رفتم چرا نمیریزن عععع

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 28 پست
جلسه اول خیلی تعقیرز نمیکنه معمولا ۲۰ درصد موها میریزهک بنظر خود ادم اون ۲۰ درصدم کم نشدهبعد دومین ج ...

واااای چقد بد اینجوری ک بدرد نمیخوره کلی پول بدی واسه مو😐

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

اصلا چنین چیزی امکان نداره گول تبلیغات و... هم نخورتا ۸ جلسه کم کم باید بری بعد الان شیو نکنطبیعیه م ...

نمیتونم صبر کنم میخام ازدواج کنم 

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امونش بده ، چون حلسه اولته باید صبرکنی

زیادم شده انگار این بده

یکم صبر کن من این هفته جلسه نهم میرم خوب بوده

وایی تا نه بری ینی جلسه دوم خوب میشه ؟

مگه زود پزه 😂😂😂امون بده من از جلسه دوم به بعد نتیجه گرفتم

اصلا انگار منو سوزونده ی خنگ خدارو گذاشتن سر کار ی باد زد انگار هیچی بلد نبود 

خب ازدواج کنی ربطش چیه دختر!!انگار مردا خدادادی لیزرنیا کلا بیخیال لیزر باید بشییا صبوری کنی

ازدواج کنم میخام تمیز باشه دیگه ردشم نباشه نمیتونم صبر کنم ی دسگاه بهتر نیست ؟ 

اصلا انگار منو سوزونده ی خنگ خدارو گذاشتن سر کار ی باد زد انگار هیچی بلد نبود

من یه جا رفتم اصلا کارش خوب نبود 

دیگه این جلسه رفتم یه جا دیگه کلا همه چیز فرق میکرد 

اگه از اوپراتور راضی نیست برو یه جا دیگه که با همین دستگاه کار کنن 

وایی تا نه بری ینی جلسه دوم خوب میشه ؟

هرجلسه بهتر میشه 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من یه جا رفتم اصلا کارش خوب نبود دیگه این جلسه رفتم یه جا دیگه کلا همه چیز فرق میکرد اگه از اوپراتور ...

اها باشه حتمن میرم جای دیگه این هیچی بارش نبود 

ازدواج کنم میخام تمیز باشه دیگه ردشم نباشه نمیتونم صبر کنم ی دسگاه بهتر نیست ؟

اصلا تو هر دستگاهی بری

توی یکی دو جلسه نمیتونه برات کاری کنه

علتشم علمیه

چون موهایی هست ک اصلا خوابه و موقع لیزر نیست ک بخوره بهش سر همین ۱ ماه ۱ ماه اولاش میرن

بعدش دوره میذارن

تازه ۱ دوره این وسط ریزش داری

بعدش دوباره برمیگرده یسری موها

و در ادامع جلسات میریزه

قوی ترین دستگاهو بری بگم دیگ معرکه باشه

اونم باید ۶ جلسه بری

اصلا تو هر دستگاهی بریتوی یکی دو جلسه نمیتونه برات کاری کنهعلتشم علمیهچون موهایی هست ک اصلا خوابه و ...

میرم ی جای دیگه اینجا زنه یچی بلد نبود واقعن