2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چیکار کنم شوهرم جوابم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 42 پست

خودت نمی تونی بری؟ باید حتما کسی تو رو ببره؟

بعدشم فکر نکن دادگاه به مدرک تو توجه می کنه. آخر و اول فقط مهریه ات هست که نجاتت می ده.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
برو خونه ت یواشکی بتونی فیلم بگیری عالیهاگه راهت نداد زنگ بزن ۱۱۰ بگو منو انداخته بیرون تو خونه راهم ...

منم برا همین اصرار ب برگشت دارم 

میخام برم دست پر برگردم ک فردا دادگاه حق نزاره پای اون 

الان اینقد دروغگو هست ب خانوادم می‌گفت خونش کثیفه غذا نمیپزه 

درصورتیکه خونم برق میزند همه میتونن

دو روز جاروبرقی ندارم حارو دستی ندارم مجبور بودم با دست جمع کنم ک نمیرسم پذیرایی خونم ۴ تا ۹ متری میخوره بماند صدتا سرامیک طی میکشم 

دنبال مدرک هستم خیلی زیاد 

الان حقوقش عالی همه چی ب اسمش هست باید من ثابت کنم حقوقش شغلش آزاده فردا میگه ندارم هزارنفر هم جمع می‌کنه شهادت بده ب شدت خانواده مث خودش هستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت نمی تونی بری؟ باید حتما کسی تو رو ببره؟بعدشم فکر نکن دادگاه به مدرک تو توجه می کنه. آخر و اول ف ...

یعنی من صدای فحاشی ببرم فیلم شکستن و بهم زدن خونه ببرم داد زدن ببرم 

روانی بازی در میاره ببرم 

دادگاه میگه حق با شوهرت هست بشین خونه 

منم برا همین اصرار ب برگشت دارم میخام برم دست پر برگردم ک فردا دادگاه حق نزاره پای اون الان اینقد در ...

پس باید بدون دعوا برگردی از سند و مدارک هم کپی بگیر

فیلم اینا بگیر

یکی تو نینی سایت میگفت برا مهریه از دادگاه اقدام نکن از دفاتر ثبت کن که نتونی به اسم کس دیگه بزنه اموالشو

پس باید بدون دعوا برگردی از سند و مدارک هم کپی بگیرفیلم اینا بگیریکی تو نینی سایت میگفت برا مهریه از ...

آره خب 

من خیلی تلاش دارم با محبت و عاشقانه برگردم یجورایی باید خدا منو ببخشه فریبش بدم 

اما نمیشه اومده بلاک کرده از همه جا دیگه خودم کلافه شدم از دستش الان دوس دارم برم واقعا گردنش جدا کنم از تنش بمیره راحت بشم یه عمر بدون دردسر با دخترم زندگی کنم 

روانی کرده منو

آره خب من خیلی تلاش دارم با محبت و عاشقانه برگردم یجورایی باید خدا منو ببخشه فریبش بدم اما نمیشه اوم ...

فریب نمیدی عزیزم عذاب وجدان نگیر

بگو اخه بلاک چیه مگه دوست دخترم با یه بچه

چرا اصلا رفتی خونه بابات؟چند وقته رفتی؟

یعنی من صدای فحاشی ببرم فیلم شکستن و بهم زدن خونه ببرم داد زدن ببرم روانی بازی در میاره ببرم دادگاه ...

بله. فیلم و صدا تو دادگاه دلیل نیست. فقط شاهد دلیله. همسایه ها بیان بگن صدای شکستن و کتک زدن میاد برات می شه مدرک. نامه پزشکی قانونی می شه مدرک.

فریب نمیدی عزیزم عذاب وجدان نگیربگو اخه بلاک چیه مگه دوست دخترم با یه بچهچرا اصلا رفتی خونه بابات؟چن ...

من قصد نداشتم ب این روش بیام خونه پدرم 

تایپکای قبل کامل گفتم داستانمون

از رقیق بازی ساعت ۴ صب اومد خونه خیلی عصبی بودم ب رو خودم نیاوردم ولی دیدم بار روز بعد رفت دیگه شاکی شدم و گفتم می‌خوام سر بزنم خونه پدرم اینم نشست فحاشی کردن تو بدت میاد من یک ساعت با دوستام بودم یعنی ب ۴۸ ساعت می‌گفت یک ساعت داد فریاد جمع کن ببرمت خونه پدرت فلان بهمان یعنی با لگد منو کشوند تا خونه بابام من باز ظاهر حفظ کردم خونه بابام ک‌چیزی نشده ولی فایده نداشت گفتش من اذیتم می‌کنه هزار حرف دیگه 

بله. فیلم و صدا تو دادگاه دلیل نیست. فقط شاهد دلیله. همسایه ها بیان بگن صدای شکستن و کتک زدن میاد بر ...

واقعا میگید خیلی نامید شدم 

یعنی من الان چیکار کنم دقیقا 

اقرار صریح یا تلویحی زوج، سوابق پزشکی، معاینه پزشکی قانونی، شهادت شهود، تحقیقات محلی و … همه می تواند به اثبات ادعای زوجه و اقناع قاضی رسیدگی کننده کمک کند.

ببین. فیلم و عکس تو اینا نیست. 

واقعا میگید خیلی نامید شدم یعنی من الان چیکار کنم دقیقا

اگر طلاق می خواهی 

مهریه را اجرا می گذاری 

بهتره وکیل بگیری. اون راهنمایی می کنه

شاید با شهادت همسایه ها بتونی خشونت رو اثبات کنی 

لازمه پیازداغ هم زیاد بشه و بگی من تو خونه امنیت جانی ندارم

اینا رو وکیل راهنمایی می کنه.