2777
2789
عنوان

زن دوم

329 بازدید | 32 پست

سلام خوبین

من چندساله پیامای نی نی سایتو میخونم ولی عضو نبودم

نمیدونم چرا همش حس میکنم شوهرم یه زن دیگه هم میگیره

همیشه روی ظاهرم عیب میذاره یبار میگه دماغت بزرگه یبار میگه شکم داری یبار میگه صورتت لاغره.....

خیلیییییییی ناراحتم

فیلم سوجانم دیدم دلم ریش ریش شد

دیشبم میگفت آدم اگه میخاد یکیو بگیره یه ماهه صیغه میکنه و کسیو میگیره که خونه داشته باشه و جای غریب باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه با صیغه یه ماهه شدن کسی میاد خونه و پول در اختیار شوهر تخفه تو بزاره؟؟؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

چقدر پر رو ،معلومه تو هم مظلومی ،شوهر من اوایل به شوخی صحبت زن دوم میکرد میگفت خسته میشی میخوای کمک بیارم برات .گفتم همینه دیگه زنای الان یه شوهر دارن یه دوست پسر میخوان شوهراشون تو خرجی کمک داشته باشن .چند بارم دعوا راه انداختم درست شد

به نظرم اصلا با حرفهاش خودت رو نباز، اعتماد به نفس داشته باش، گاهی از قول خانمهای دیگه که اون کامل نمی‌شناسه از ظاهر خودت تعریف کن، شاد و سرحال خودت رو نشون بده، هر وقت ازت ایرادی گرفت با لبخند بگو عه اتفاقا به نظر خودم که خیلیم خوبم یا مثلا بگو گل بی خار فقط خداست 

براش خرج بتراش، پول بگیر برای سر و وضع خودت هزینه کن، و برای خودت یواشکی پس انداز کن، برا خودت چیزهای شیک و گرون بخر، بزار سرش تو مشکلات مالی گرم بشه حرفهای چرت و پرت از یادش بره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
به نظرم اصلا با حرفهاش خودت رو نباز، اعتماد به نفس داشته باش، گاهی از قول خانمهای دیگه که اون کامل ن ...

اعتماد به نفسم بالاست و ظاهرمو طوری نشون میدم که حرفش روم تاثیر نداره ولی واقعا از درون میشکنم

مگه با صیغه یه ماهه شدن کسی میاد خونه و پول در اختیار شوهر تخفه تو بزاره؟؟؟

مردهایی که اعتماد به نفس کاذب دارن همینقدر نادان هستن 

کدوم خانم درست و آدم حسابی میاد صیغه یک ماهه یه مرد زن دار میشه تازه امکانات هم در اختیارش میگذاره

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
چقدر پر رو ،معلومه تو هم مظلومی ،شوهر من اوایل به شوخی صحبت زن دوم میکرد میگفت خسته میشی میخوای کمک ...

من به اندازه خودم زرنگم 

متاسفانه پدر خودم یه زنو صیغه کرد و محله مون همه فهمیدن و اینکه اون اتفاق بدبینم کرده

نمیدونید چقدر از دیگران حرف شنیدم