2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 32 پست
اعتماد به نفسم بالاست و ظاهرمو طوری نشون میدم که حرفش روم تاثیر نداره ولی واقعا از درون میشکنم

حق داری و آفرین که ظاهرت رو حفظ می‌کنی 

ببین با لبخند و خونسرد بهش بگو عزیزم تو کل تاریخ ایران حتی پادشاهان، هیییچ مردی نبوده که بیشتر از یه همسر داشته باشه و طعم خوشبختی و آرامش واقعی رو بچشه 

بگو ارتباط مرد زن دار با زن دیگه با هر اسم و عنوانی هم باشه فقط باعث به هم خوردن آرامش روحی خودش و خانواده میشه 

بگو من و تو یار و رفیق هم هستیم همراز و همسر هم هستیم، دور از جون گربه نیستیم که هر لحظه جفت عوض کنیم 

منطقی و با آرامش باهاش حرف بزن و بگو هیچ مرد آدم حسابی همچین کاری نمیکنه، این حرفها مال مرد هوسبازه، تو که خدا روشکر آدم حسابی و چشم پاکی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پول میگیرنماهی ۸تومن میگیرن

بگو خودت و در حد همچین زنهای نادرست و ک ث ی ف پایین نیار 

مریضی میگیری ازشون نادان 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

۱۷ سالم بود که یه خواستگار داشتمو باهاش حرفامو زدم چندماه حرف زدیم برای آشنایی و میخاستن برام بله برون بیارن که برگشت بهم گفت چون بابات زن دوم گرفته منم میگیرم و چندتا اینجور خواستگار داشتم تا شوهرم اومد

شوهرمم خیلی خوبه و خیلییی کمکم میکنه و بهم میرسه ولی چون قبلا یه دختر چشم رنگی و خوشگلو میخاسته (دختره خیلییییی قشنگه) همیشه به این فکر میکنم که دلش با اونه

یبار مادرشوهرم اومد خونمونو گفت حیف شد اونو نگرفتیم براش و بعدش شوارم دعواش کرد چرا اونطور گفته

نمیذاره خانوادش بهم زور بگن و....

ولی وقتی روم عیب میذاره قلبم هزار تیکه میشه

من به اندازه خودم زرنگم متاسفانه پدر خودم یه زنو صیغه کرد و محله مون همه فهمیدن و اینکه اون اتفاق بد ...

آخ عزیزم، چقدر سخت 

شوهرت هم میدونه؟ اگر نمیدونه که بهتر 

اگر می‌دونه بگو ببین چه طور حیثیت آدم جلو دوست و دشمن میره؟ بگو با این کار شوهر خواهرت، برادرت، داماد آینده مون همه از تو تقلید می‌کنند و نفرین ابدی برات می مونه 

تک فرزنده

بالاخره صاحب فرزند که میشید ان شاالله 

همین طور که شما از رفتار پدرتون عذاب کشیدی چنین حرکتی خدای نکرده روی آینده فرزندتان هم اثر میگذاره

همه محله‌مون میدونن و متاسفانه کلی حرف شنیدم

متاسفم 

آخه شما چه تقصیری داشتید 

عجب مردم بی انصاف هستند

خدا نگذره از زنایی که زن دوم میشن و آرامش روح و روان رو از خانواده اول مرده میگیرن

منی که استعداد خیلی بالایی داشتم و دارم سرکوفت شدم و گوشه گیر و بد اخلاق 

با وجود ظاهر خیلی شیرینی که داشتم الان خیلیییی افتادم و باوجود ۲۹ساله بودن انگار ۳۰و خورده سالمه ...فقط بخاطر حرف مردم