2777
2789
عنوان

قد کوتاه بودن چقدر بد هست

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهن مردم بسته نمیشه

کوتاه باشی میگن کوتوله 

بلند باشی میگن دراز 

باید خودتو همونطور که هستی بپذیری

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》
ذوق کردنت توی این‌ تاپیک چیه؟!!درس نداری اینجایی؟

🙄یعنی حالا شما ظرفاتونو شستین که اینجایین؟ 

سری سن آدم به درس ربط میدن😂

ذوق چی منظورم اینه که ۱۵۵ کوتاهه

من نگفتم قد بلند خوبه که

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

🙄یعنی حالا شما ظرفاتونو شستین که اینجایین؟ سری سن آدم به درس ربط میدن😂ذوق چی منظورم اینه که ۱۵۵ کو ...

بچه اینجا جات نیست وقتی کسی نیس روتون نظارت داشته باشه پاتون ب هر جایی باز میشه.قبلا یکی مثل تو رو اینجا راه نمیدادن

توایران جایگاهی ندارم. مخصوصا شهرستان.

خودتو دست کم نگیر وقتی یکی قد بلند باشه همه ازش حساب میبرن ایران و غیر ایران نداره مخصوصا تو کار اندام ات هم که به وزن ات بخوره عالی هستش

خودتو دست کم نگیر وقتی یکی قد بلند باشه همه ازش حساب میبرن ایران و غیر ایران نداره مخصوصا تو کار اند ...

دیگه الان۴۵سالمه دختر. خاستم هیشکی ازم حساب نبره وقتی تنهامو زموختم.

بچه اینجا جات نیست وقتی کسی نیس روتون نظارت داشته باشه پاتون ب هر جایی باز میشه.قبلا یکی مثل تو رو ا ...

والا سن اونقدرا مهم نیست عقل مهم تره 

نظارت هم زمانی که عقل بچه درست باشه به هر حال هر پدر یا مادری بچه خودشو میشناسه منی که یکبارم خ.طا نکردم نیاز آنچنانی ندارم ولی بازم به اندازه نظارت‌ میشم و حریم شخصی دارم برای خودم قبل یکی مثل من یا همسنای من اون قدیما گوشی نداشتن یا به هر دلیلی اما الان مبینی که همه همسنام گوشی دارن درک بالا دارن همچیو میفهمن به عنوان یه بزرگتر نظرت برام قابل احترامه ولی مطمئن باش اینجا مثل من زیاده

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹