2777
2789
وای آرزومه . برام پدری میکنه. مراقبمه. کارایی ک پدرم برام نکرد اون میکنه. براش بچه میشم لوس میشم.

ددی ایشو داری اول به فکر درمان زخم هات باش کسی قرار نیست برات پدری کنه

اون همسرته نه پدرت

اگه از نقشش خارج بشه عواقب بدی برا زندگی تون داره 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
وای آرزومه . برام پدری میکنه. مراقبمه. کارایی ک پدرم برام نکرد اون میکنه. براش بچه میشم لوس میشم.

شاید یکی دوماه اول اینجورباشه

بعدش حوصله ش نمیکشه گلم.

منو شوهرم اختلاف سنیمون خیلییی زیاده

اولش خوب بود

الان خیلییی پشیمونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این ذهنیت بنظرم ازدواج نکن 

اون همسرته نه پدرت😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه چیز میگم ترو خدا ناراحت نشو ولی بخوای شوهرتو بزاری جای پدرت رابطت خیلییی صدمه میبینه 

باز خودت میدونیولی  به نظرم به تراپیست حتما مراجعه کن 

منم ناراحت بودم فکر می‌کردم اختلاف سنی رو مخم بود الان می‌بینم خیلیا اینجورین امیدوار شدم من ۱۲سال

بخدا نه اختلاف سنی نه اختلاف قدی هیشکدوم مهم نیست اختلاف نظر و عقایدی نداشته باشین

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅