2777
2789
عنوان

خانومایی که تجربه ی بارداری دارن یه لحظه لطفا🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 24 پست
برا دختر باید بافاصله روز تخمک گزاری اقدام‌کرد..میشه امشب و فردا شب اقدام‌کنی.ولی من مطمین نیستم که ...

من برعکسشو شنیدم اخه ...

من برای پسرم دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کردم ‌

الان کلی مطلب خوندم همه جا نوشته ۳الی۴روز قبل از تخمک گذاری دختر میشه ، چون اسپرم x تا پنج روز زنده میمونه ولی y نهایت ۴۸ ساعته 

وچشمان تو💫همان کافه ی دنجی است🌸که قهوه هایش حرف ندارد...❤ 
بببین اگه ترشحاتت زیادو شفاف شد مثل آب وخیلی احساس خیس شدن کردی اون روز روز تخمک گذاریته

اگه اصلا نباشه ،فقط یبار سفید و لیز باشه یعنی زمان دارم؟؟🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من برعکسشو شنیدم اخه ...من برای پسرم دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کردم ‌الان کلی مطلب خوندم همه جا نوش ...

منم همینا گفتم.نزدیک به روز تخمک گزاری میشه پسر روزای دیگه میشه دختر..اما بازم هرچی خواست خدا باشه..

ولی بنظر من اگه دختر میخوای چند روز پیش دکتر دوستم گفته بود باید روز ۱۰ ام و ۱۲ ام سیکل اقدام کنی بع ...

دوستتون دوره ی ۳۰روزه داره؟

من روز ۸ـ۹ـ۱۰ دوره اقدام کردم بعد همسرم رفت سفر ،امشب برمیگرده که روز ۱۳دوره م میشه 

و بااین دردی که حس کردم موندم اقدام کنم یا نه🤦🏻‍♀️

منم همینا گفتم.نزدیک به روز تخمک گزاری میشه پسر روزای دیگه میشه دختر..اما بازم هرچی خواست خدا باشه..

عذر میخوام من پس اشتباه متوجه ی حرفت شدم عزیزم ❤️ 

دوستتون دوره ی ۳۰روزه داره؟من روز ۸ـ۹ـ۱۰ دوره اقدام کردم بعد همسرم رفت سفر ،امشب برمیگرده که روز ۱۳د ...

روز تخمک گذاری معمولا پسر میشه حالا خودتون میدونید 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن