2777
2789
عنوان

ینی این خجالت تا ابد باهام می مونه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 19 پست
نمی‌دونم حس میکنم خیلی حریم خصوصیه ترجیح میدم همیشه تو تاریکی باشه که اصلا چشم تو چشم نشم 8177

طبیعیه ولی  بعدکه یکم زمان گذشت  کم کم سعی کن این عادتو از بین ببین چون باعث سردی رابطتون و لذت نبردن خودت میشه مشکل میشه برات دیگه رابطه جنسی میشه برات یه غول بی شاخو دم

من خیلی خوشگلم از این ک همسرم نگا بد بهم میکنه شرمم میگیره اب میشم میرم 😐حتی با لباس جذب هم خجالت م ...

نگاه بد ینی چطور نگاهی 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبیعیه ولی بعدکه یکم زمان گذشت کم کم سعی کن این عادتو از بین ببین چون باعث سردی رابطتون و لذت نبرد ...

تاریکی رو ؟

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰