2777
2789

من مجردما ولی به نظر من موضوع اصلی رابطه نیست

موضوع اصلی intimacy هست

یعنی شما حاضر نیستی با هر آدم رندومی که رابطه داشته باشی

فقط دوست داری با کسی که عشقته اون حس رو تجربه کنی

اون حس نزدیکی و عشق و دوست داشتن دو طرفه رو که اوجش تو همون رابطه نشون داده میشه

ببین تو باید براساس شخصیت خودت بفهمی.

من یه دوستی دارم که اصلاااا میگه حس جنسی نداره خیلی سال هم هست متاهله ۱۰ ساله متاهله و از شانس بد و بی فکریش شوهرش کامل برعکس خودشه گاهی اوقات میاد پیش من گریه که زندگیم نابود شد سر این قضیه میگه شوهرم جوریه که انگار کوره ی آتیش باشه بدنش یه جور عجیب که میگه اصلاً قابل درک نیست برعکس منه کامل،،،،اما من از رابطه فراریم بدم میاد به هیچ وجه خوشم نمیاد و ۱۰ ساله طلاق عاطفی گرفتن.

حالا چرا جدا نمیشه؟؟

چون خانواده اش میگن نباید با ما زندگی کنی.

اینم به شوهرش میگه مهریه ام رو بده تا خونه ی جدا بگیرم اونم میگه ندارم که بدم.

این جوری شده که ۱۰ ساله کنار هم دیگه هستن اما انگار نیستن.

بچه هم نیاوردن چون هیچ حسی این وسط نیست.

خودش میگه کنارشم چون مجبورم نمی تونم برم با خانواده ام تحملشون نمی تونم کنم.

از طرفی میگه زورم میاد درک نمی تونم کنم شوهرمو حس انتقامش رو با گرفتن مهریه می خواد آروم کنه.

حالا اگه از همچین زنی بپرسی رابطه مهمه نظرت چیه؟؟

میگه نه مهم نیست بیخوده.

یکی هم برعکسه.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تو باید براساس شخصیت خودت بفهمی.من یه دوستی دارم که اصلاااا میگه حس جنسی نداره خیلی سال هم هست ...

خدایی منم بی حسم تو رابطه اما به همسرم نه نمیگم 

دیگه میگم من نیاز ندارم اون که داره 

دوست شما خیلی خودخواهه

وای باورم نمیشه . شوهرش دیگه تو این ده سال رابطه نداشته باهاش؟

آره منم باور نمی کردم تا پیاماشو با شوهرش نشونم داد دیدم انگار غریبه هستن تا زن و شوهر!!!!

قسم می خوره میگه ما فقط ظاهر رو نگه داشتیم چون مجبوریم درآمد شوهرش کفاف مهریه دادن نمیرسه اینم دوست نداره ببخشه.

نه میگه رابطه اصلاً ندارن این از نظرش رابطه یه کار بیخوده.

حتی گفت دکتر و مشاور هم رفته اما درست نشده.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

خدایی منم بی حسم تو رابطه اما به همسرم نه نمیگم دیگه میگم من نیاز ندارم اون که داره دوست شما خیلی خو ...

نمی دونم واقعاً منم درکش نمی کنم.

بهش میگم مهریه رو ببخش یا لااقل یه مبلغ مشخصی پول بگیر خودت خونه بگیر جدا شو شاید یه آدمی مثل خودت سر راهت اومد میگه نه.

البته شوهرش هم اذیت نمی کنه یعنی پذیرفته مثل هم خونه باشن به خاطر همونه تونسته بمونه اگه هر روز بحث و دعوا بود که مهریه رو می بخشید که هیچ فرارم می کرد.