2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نفسشون از جای گرم میاد حس میکنم

راستش من شخصا یکی از دلایل اصلیم برای ازدواج فشار جنسی بود اما اصلا اون تصوری که داری نیست! در بهترین حالت بعد از یکسال سرد میشی و میفهمی چه کلاهی سرت رفته و با یه جای دیگه‌ات فکر کردی!

هر کس میگه ازدواج خوب نیست دروغ میگه ،هنه دارن دنبال کیس میگردن ،

همین دیگه 

اگر خوب نیست چرا طلاق نمیگیرن خودشون؟! 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

یعنی صرفاً به خاطر رابطه ازدواج کرد؟؟

اگه این جوره نه ارزش نداره.

هر چند رابطه تو زندگی به نظر من مهمه اما نه در این حد چشم رو همه چی بست و فقط به خاطر همین موضوع متاهل شد.

.....

راستش من شخصا یکی از دلایل اصلیم برای ازدواج فشار جنسی بود اما اصلا اون تصوری که داری نیست! در بهتری ...

عزیزم من نگفتم تنها دلیل ازدواج باشه

میگم در قبال اون بازم ارزش داره یا نه.... 

میگن اگر ازدواج انقدر بده چرا جدا نمیشید دوستان؟ 

شما وقتی بعد همون یکسالی ک دلت زده شد چندماه رابطه نداشته باشی میفهمید داستان چیه... چون نیازه تمومی نداره مگه کسی هست بگه یکسال اب خوردم دیگه نمیخورم تا اخر عمر؟ نهایت تا وقتی تشنت نیست این حرف ب زبونت میاد

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
همین دیگه اگر خوب نیست چرا طلاق نمیگیرن خودشون؟!

مگه طلاق الکیه .تا زمانی که تو اون شرایط قرار نگرفتی بقیه رو قضاوت نکن . رابطه جنسی خیلی خوبه در اون هم شکی نیست ولی بقیه مسائل رو هم در نظر باید بگیری  اخلاق طرف ‌خانواده اش ‌مشکلات زندگی و همه و همه در یک قاب هست  همش که مسائل جنسی نیست🙄

امروزو زندگی کن😜
همین دیگه اگر خوب نیست چرا طلاق نمیگیرن خودشون؟!

عزیرم ازدواج کن ،خیلی بهتر از مجردیه ،احساس میکنی کامل میشی ،حتی اگه شوهرت خوب نباشه بازم بهتره تا اینکه مجرد بمونی و همیشه به این فکر کنی نتونستی یکی رو عاشق خودت کنی ،هیچ انسانی کامل نیست

عزیزم من نگفتم تنها دلیل ازدواج باشهمیگم در قبال اون بازم ارزش داره یا نه.... میگن اگر ازدواج انقدر ...

خب واسه sex ازدواج می‌کنی اما واسه sex که نمیشه جدا شد، میوفتی توی باتلاق بچه، حرف مردم، آسیب‌پذیری مالی و احساسی! تازه طرفت هم به خاطر منافع اجتماعیش و بچه دست از سرت برنمیداره !