2777
2789
عنوان

ینفر هست که خیلی اصرار داره عاشقمه

128 بازدید | 15 پست

دوستان من یه هفتس با ایشون آشنا شدم و فهمیدم بدرد هم نمیخوریم و ردش کردم اما اصرار داره که دوسم داره و من نمیخام دلش رو بشکنم 

از طرفی چون به پسر ها اعتماد ندارم فکر میکنم الکی میگه

بنظرتون تو یه هفته میشه عاشق کسی شد ؟؟ 

اونم پسر های این دوره زمونه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه

اهمیت نده وقتی به این نتیجه رسیدی بدرد هم نمیخورین دیگه اهمیت نده حتی اگه واقعا دوست داشته باشه هم فایده نداره 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
نه وقتی میدونی بدرد هم نمیخورید به نظرم اشتباه نکنتنها کاری که بتونی در حقش بکنی اینکه بیشتر باهاش آ ...

اگه بیشتر باهاش بمونم بعدا خیلییی سخت میشه قطع کردن رابطه رو

هر دومون هم میدونیم تهش هیچه ولی اون اصرار داره

فک کردم میگی میشه یه هفته باهاش حرف بزنم ببینم میتونم منم عاشقش بشم؟میشه اون عاشق شده باشه بستگی دار ...

نه من مطمئنم حسم نسبت به اون یجورایی دوستانه اس نه عاشقانه 

الان بعد یک هفته که گفتم بهش 

خودشم میدونست اینا فقط جهت آشنایی هست اما میگه دوست دارم و ...

بلاک کردم حتی 

دوباره پیام داده سین نزدم 

نمیدونم چیکار کنم فقط میخاستم دوستانه تمومش کنم 

و اون نمیزاره 

نمیخام با دعوا و فحش تموم شه🤦‍♀️🤦‍♀️