2777
2789

اگه امتحان پایان ترم  شرکت نکنیم صفر لحاظ میشه یا حذف میشه درسمون ؟

فردا یه امتحان سخت دارم که هیچی نخوندم هرچی میخونم نمیره تو ذهنم 😭 

تصمیم گرفتم نرم خیلی سخته و حجمش زیاده  

پس فردا هم یکی دیگه دارم 

فکنم کل شب و هم بخونم نرسونم حالمم بده استرس شدید دارم 

چیکار کنم 🥲

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو بده روخوانی کن ده دوازده بگیری پاس شی

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بری خیلی بهتر از اینه ک نری 

اگ بری شاید دو نمره بگیری 

اما وقتی نری غیبت لحاظ میشه

منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

درحد ده بخون وبرو ک حذف نشی

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
بری خیلی بهتر از اینه ک نری اگ بری شاید دو نمره بگیری اما وقتی نری غیبت لحاظ میشه

اگه بیوفتم معدلم خیلی میاد پایین احتمال ۹۰ درصد میفتم 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(