2777
2789
عنوان

بچه ها اگه کسی تو اینستا پستمونو لایک کنه یعنی از ما خوشش میاد🧐🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 22 پست
وقتی‌استارتر‌فامیلع‌حبیب‌هس

ای بابا 🤣🤣

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا 🤣🤣

🦦زشته دیگع عع ملت ی تیر تو تاریکی میزنن ببینن مزه دهنت چیه اهمیت نده

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

الان اگه یه دختر پستتو لایک کنه یعنی میخواد باهات ل‌ز کنه؟

چ ربطی داره 

واقعا برات متاسفم با این طرز صحبتت

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
از اون پست خوشش اومده

خب اون پسته عکس خودمه دیگه

پس ممکنه از خودتون خوشش اومده باشه. ولی صددرصد نیست. چون همونطور که دوستان گفتن بعضیا از روی عادت، ...

ممنون از نظر محترمانتون🤍