2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 67 پست
بعد یه سوال.اگر امتحان بدیم و نمرمون کمتر از سال پیش باشع.برا سال پیش رو میزارن ؟

تاجایی که میدونم اون نمره بالاتره رو میزارن

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا سال بعد دهم رو هم باید ترمیم زد بابا ریدن با این معدلشون😑

اخه میدونید ترمیم معدل و خوندن از اول درسا چه سخته؟

شاید ی نفر میخواسته فقط ی درسو ترمیم کنه

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
فقط می‌خوان تیغ بزنن نه ک خیلی اوضاع اقتصادی عالیه همه دزدن آخه از کنکوری ها بی وجدانا😅😅😅

چه فرقی داره عزیزم عمومی هم اگر بود باید پول به کتاب می‌دادی در هر حالت تحت فشار که چه عرض کنم تحت له شدنی

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
ببخشید اگر کسی کلا نخواد معدل حساب بشه چطور؟؟ دیگه لازم به ثبت نام نیست دیگه درسته؟؟

چرا معدل حساب نشه؟ حداقل تایید سوابق کنید 

سلام .بچه ها من یه مشاور خوب پیدا کردم برای رشته دخترم که انسانیه...(استاد زمانی ،روانشناس و مشاور تحصیلی دبیرستان های فرهنگ )خیلی خوب برنامه میدن با هزینه ی مناسب 

@moshavereh_ensaniha اینم لینک کانالشون توی ایتا...فقط ایتا

اخه میدونید ترمیم معدل و خوندن از اول درسا چه سخته؟شاید ی نفر میخواسته فقط ی درسو ترمیم کنه

بله من خودم دهم و نهایی دادم چقدر بهم فشار اومد 

یه جوی بود که نگو اولین بار رو ما آزمایش کردن💔🌝

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️