2777
2789
عنوان

كدوم دامادي هر شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2505 بازدید | 83 پست

والاااا ما ی دوماد داشتیم خدا نصیب یزید هم نکنه

کاش فقط شبا خونمون بود

کل روز تلپ بود خونمون اونم هنوز خواستگاری رسمی حتی نکرده بود فکرکن ی پسر مجرد تمام روز خونمون بود☺️😐🤦🏻‍♀️

بعد ک من ازدواج کردم خانوادم هرشب میگفتن شوهرم بیاد خونمون ... میومد ولی نه مثل اون یکی دوماد سرکش و بی حیا بود نه مفت خور

ماهی چندبار یجا مرغ و برنج و روغن و رب و نمک می‌آورد برا خانوادم

ولی ما عقد بودیم 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

ببین این روزا میگذره.. اونجاهم کم کم برای هم عادی میشن

بذار راحت باشن اوقات تلخی نکن.. خودتو اذییت میکنی. 

دوران عقد خیلی شیرینه.. توهم تجربه ش میکنی

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نامزد خواهرشوهره منم خیلی مفت خوره صبح تا شب خونه ی پدرشوهرمه حتی شبا هم پیش خواهر شوهرم میخوابه دوساله وضعشون همینه خواهرشوهرم صبح تاشب میره سرکار این بیکار علاف اینقدر هم عزیزه برای خانواده ی شوهرم که به پاش بلند میشن تازه گوه خوره شوهرمم هست به مادرشوهرم گفته بور چرا پسرت پیش من با شلوارک میگرده درحال که خودش پیش مادرشوهرمو پدرشوهرم باشلوارکه خیلی پر رو تشریف داره 

باید پررو باشی مثل خودشون من ک ب شوهرم میگم نیا منم خونه اونا نمیرم اصلا

دوری و دوستی درسته ولی ن دراین حد بگی نیا خونمون و نری خونشون در اینده بگی میرم خونه مامانم میگ من نمیام 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

داماد مادرشوهرم ۲۰. ساله ناهار شام کامل تاپ میشن حتی طبق بالای کادر شوهرم اینارم ساخت و نشست بدون اجازه راضی نیستن پرمادرشوهرمم ولی هیچی نمیگه رووشن نمیشه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
مام وقتی دامادمون نمیاد مامانم زنگ میزنه انکار دانادمون نیست پسرمونه داداش من و پسر مامان بابام فقط ...

وای مثل همسر من ، میبینی من باهاش قهرم و نمیخوام ریختشو ببینم ، تلفنی با مامانم صحبت میکنم میگه همسرت اینجا بود گفت از محله رد میشدم مامان اومدم ببینمت ! و مامانمم بیشتر از پسراش دوسش داره و چون دهنش قرصه مامانم خیلی دوسش داره

البته الان 10 ساله خونه خودمم کلا از اول زیاد به مامانم سر میزنه حتی بیشتر از مامان خودش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
والاااا ما ی دوماد داشتیم خدا نصیب یزید هم نکنهکاش فقط شبا خونمون بودکل روز تلپ بود خونمون اونم هنوز ...

یک نفر اونقدر خوراک نداره ک ادم واس خودشم غذا بزاره سهم یکیو بیشتر میریزع 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

چجوری بود

کارمند بود خونه ی پدرومادرش ازمحل کارش دورتر بودخونه ی مامانم اینا نزدیکتر بود این شازده ی خسیس ما هرروز ساعت ۲ ظهراز اداره مستقیم میومد خونه ما 

ماهم مجردبودیم اینم دوماد ارشد بودمادرو پدرم بی تجربه بودن ک راهش میدادن

اونقدرخوردو چاپید و مفت خوری کرد ک ازچشممون افتاد دیگه تجربه شد برا دامادای بعدی.....و چقدر رفتار پدرومادرم با دامادای بعدی تغییر کرد حرمتا شکسته نشد احترام بیشتر میذارن و اینجاس ک نتیجه میگیریم هرچه بیشتردردسترس باشی توسری خور تری و ارزشت پایین تره

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
باید پررو باشی مثل خودشون من ک ب شوهرم میگم نیا منم خونه اونا نمیرم اصلا

حوشبحالت من میومد یکساله قهره با خانوادم نمیاد وگرنه من نمیگفتم قهر میکرد منم طاقت قهرشو نداشتک

میدونم همونی میشه که میخوام.
دوری و دوستی درسته ولی ن دراین حد بگی نیا خونمون و نری خونشون در اینده بگی میرم خونه مامانم میگ من ن ...

خب دعوت نمیکنن چجوری برم زشته بعد سر زده برم میگن چرا اومده