جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
برای منم راضی بودن وقتی نمیومد مامانم زنگ میزد پاشو بیا
بیشتر وقتها هم عصر میومد از سرکار مامانم میرفت خونه داداشم یا آخر شب همسرم میرفت خونشون و صبح اول وقت میومد
😯😐😐 خیلی سیریش بود
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
همسر منم هر روز و شب ولو بود خونمونبرای منم راضی بودن وقتی نمیومد مامانم زنگ میزد پاشو بیابیشتر وقته ...
مام وقتی دامادمون نمیاد مامانم زنگ میزنه انکار دانادمون نیست پسرمونه داداش من و پسر مامان بابام فقط شوهر خواهرمه🤣🤣🤣🤣
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره