2777
2789
عنوان

هدایا من چم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 25 پست

ازدواج کن ولی بااقایی که قبلا ازدواج کرده ولی حتما مشاوره پیش از ازدواج برو باهاش یه مدت معاشرت کن و خانوادش همین طور مجبور نیستی زود بری سر زندگیت برا جهیزیه هم سخت نگیر انشالله بخت بدون پشیمونی نصیبت بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست داری واقعا ازدواج کنی؟زندگی مجردی بهتر نیست؟بری سر کار بری ورزش سفر بادوستات باشی تغربح کنی لذ ...

الان دارم همینکارارو می‌کنم و انقد آروم و ریلکس و راحتم

ولی میدونی آدم همیشه پدر مادر نداره میترسم تنهایی پشیمونم کنه 

ازدواج کن ولی بااقایی که قبلا ازدواج کرده ولی حتما مشاوره پیش از ازدواج برو باهاش یه مدت معاشرت کن و ...

عزیز برام مهم نبست ازدواج کرده یا نه

تابحال هرچی خاستگارو پارتنرداستم مجرد بودن 

نمی‌دونم والا اما من اون ذوق و دلخوشی رو دوسداشتم

یه مدت سعی کن روحیه خودتو عوض کن به یه کاری هنری چیزی مشغول شو شاید بهتر شدی

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

عزیز برام مهم نبست ازدواج کرده یا نهتابحال هرچی خاستگارو پارتنرداستم مجرد بودن

من خواهرانه میگم سعی کن باکسی که قبلا ازدواج نکرده ازدواج نکن ولی بازم هر جور خیره چون اطرافم دیدم نمیخام مشکل دوباره برات پیش بیاد